Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek hány éves korban...

Szerintetek hány éves korban érdemes elkezdeni a jogsit? Mennyire tartjátok jónak a korai jogosítványszerzést (17-8 évesen)?

Figyelt kérdés

18F vagyok, de úgy érzem, hogy még nem vagyok alkalmas a jogosítvány megszerzésére, fiatalnak gondolom még magamat ehhez.

Ti hogy vagytok ezzel, mi a fiatalon jogosítványtulajdonosság előnyei és hátrányai?

2020. máj. 31. 16:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem, hogy majd 21 éves korom után.
2020. jún. 1. 08:42
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

Én minden képpen megcsinálnám most.Ha még most nincs is kocsim vagy családba van is amit csak ritkán használhatnék akkor is.

Hogy miért?

- Fiatalon az ember sokkal tanulékonyabb.

- Több szabadidővel rendelkezik

- Egyre drágább

- időről időre mindig változtatnak valamit a vizsgázáson nehezítenek.Gondolok itt régen nem volt 50perc vizsga idő stb.Ki tudja 3 év múlva miket vezetnek be.

2020. jún. 1. 13:25
 13/15 anonim ***** válasza:
36%
12 es jól mondja
2020. jún. 1. 13:27
 14/15 anonim ***** válasza:
83%

12es vagyok.

Én most csinálom 29 évesen mert halogattam.Nem tartom magam idősnek de ha tehetném újra,leraknám 18 évesen.

Meló után csinálom az ember fáradt nem úgy fog az agya.. össze eggyeztetni melóval stb.. nem egyszerű.

Szerintem legyél rajta túl.

2020. jún. 1. 13:38
 15/15 anonim ***** válasza:
25%
Én azt mondom, hogy akkor amikor azt érzed, hogy tényleg szeretnél vezetni. Én nekem is mondták 18 évesen, hogy menjek már csináljam, de nem érdekelt. Aztán most rá egy évre ha már egy hétig nem vezetek majdnem elvonási tüneteim vannak.
2020. jún. 2. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!