Mivel jártok szívesebben dolgozni Budapestre Volánnal vagy Mávval?
Figyelt kérdés
Melyik megbízhatóbb? Eddig vonatoztam, de most busszal közelebb lenne viszont ott tartok a hosszabb menetidőtől a dugó miatt.2023. márc. 31. 19:01
1/5 anonim válasza:
Én a Mávot jobban szeretem, elsősorban a biztonság miatt. Meg azért valljuk be, magas színvonalú a vonat manapság. Volán az meg sima busz, valószínűbb a baleset, a dugóban álldogálás stb.
2/5 anonim válasza:
Mávval.
A Budapesti elővárosi vonatokba rengeteg pénzt öltek, így azok most elég jók.
5/5 anonim válasza:
Busszal közlekedem Budapestre. Alapvetően jobban szeretem a vonatot , de (azon felül, hogy 2025-ig biztosan nélkülözni kell a felújítás miatt) ha az alapvető késésen felül történik valami, akkor az nagyon csúnya lesz és borul az egész reggel / délután, egyszerűen nem tudsz munkába / hazamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!