Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Autóbuszt vagy villamost...

Autóbuszt vagy villamost vezetnétek szívesebben és miért?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 9. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Villamost
2023. ápr. 9. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Villamost, mert az kötöttpályás, így kevésbé befolyásolja a közúti közlekedés, kevesebb az esélye a dugóba keveredésnek, vagy egy esetleges balesetnek.

Bár a legkönnyebb szerintem a metrót vezetni, mert a kisföldalatti kivételével mindegyiken tulajdonképpen csak felügyel a "vezető".

2023. ápr. 9. 18:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Buszt.

A villamos általában sokkal monotonabb.

2023. ápr. 9. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Villamost méghozzá úgy, hogy én lennék az áramszedő. Így áramot és villamost egyszerre tudnék vezetni
2023. ápr. 9. 22:50
 5/8 A kérdező kommentje:
4: Bohócsz#r volt a vacsora?
2023. ápr. 10. 10:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én mind kettőt szeretnék majd vezetni :3
2023. ápr. 11. 09:25
 7/8 gungasam ***** válasza:
100%
Ha ráknyszerülnék , inkább a buszt választanám. A villamoson elaludnék...
2023. ápr. 23. 14:37
 8/8 anonim válasza:
100%
Villamost, az jobban érdekel. És a hozzászólásokkal ellentétben nem igazán monoton. Ez nem vonat. Itt folyamatosan figyelned kell a lámpákat, betartani a KRESZ szabályait. Ugyanúgy mész a városban, mint busszal, csak annyi különbséggel, hogy ez kötött pályás és nem te vezetsz, valamint balesetre is kisebb az esély. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nincs, de biztonságosabb.
2023. júl. 22. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!