Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért olyan nehéz a BKK-nak...

Miért olyan nehéz a BKK-nak szolgáltatóvá válnia?

Figyelt kérdés
A nagy arc megvan, miszerint színvonalas a szolgáltatás, de a valóságban csetlik botlik az egész, késések és kimaradások minden mennyiségben. A pótlás szót nem ismerik, zavar esetén mindenki tanácstalanul tipródik. Persze az sem lenne feltétlenül baj, ha ez így van, de azért fel kellene vállalnia. Legyen kimondva, hogy a BKK szolgálatása egy gagyiság és bárkit felvesznek hiánymunkásnak. Ennek a közzététele esetén természetesen érthető a jelenlegi színvonal!
2023. jan. 26. 15:11
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
61%

Egyébként pont jó, hogy itt van ez a kérdés. Hétfőn délután beleszaladtam a forgalmi zavar elejébe az 1-es villamosnál (rendőrautó a sínen).

Népligettől kerülőút, 5, azaz ÖT percet veszítettem csak, nem álldogáltam a megállóban 6 idegennel az intim szférámban és nem lettem rosszul a dugóban ragadt, oxigénhiányos, agyonfűtött buszon. Hanem körberohantam metróval, 5 azaz ÖT percet veszítve ahhoz képest, mintha járt volna a villamos....

Emberek, miért nem gondolkoztok egy rakás esetben?!?!

2023. febr. 2. 13:31
 42/55 anonim ***** válasza:
0%
41. Ez teljes képtelenség. Öt perc csak az peront szintje az állomásnak. A Deákhoz is kell pár perc…
2023. febr. 2. 14:07
 43/55 anonim ***** válasza:
76%

Feltehetően Kelenföldre ment az illető. Csak mondjuk ez szerintem inkább arra érv, hogy az 1-es villamos szánalmasan lassú.

2023. febr. 2. 14:12
 44/55 anonim ***** válasza:
16%

Nyéki Imre Uszoda volt a konkrét célpont a Stadionok és a Népliget közöttről.

Utánagondolhatsz.

BudapestGo szerint 18-ra lettem volna ott (esemény nélkül), kb 18:05-re voltam ott.

Még decemberben a későbbi rendőrgyilkosság helyszíne volt a cél, minden más ugyanaz - esemény, Népliget, csúsztam vagy 5 percet.

Korábban arra dolgoztam, egyszer-kétszer Népliget, metrókkal körbe. NEM késtem el a munkahelyről.

Az 1-es villamos lassúságán én is elgondolkoztam ezek kapcsán.

2023. febr. 2. 15:27
 45/55 anonim ***** válasza:
100%

Az 1-es villamos tényleg keservesen lassú, de igazából baromi hosszú kerülő az útvonala.

32 megálló 52 perc alatt azért nem olyan rossz.

Csak összehasonlítasképpen a 4-6 megallói közelebb is vannak, de

18 megallót tesz meg 29 perc alatt, pont ugyanannyi megállót tesz meg egységnyi idő alatt.

2023. febr. 2. 16:12
 46/55 anonim ***** válasza:
80%

Igazából átlagsebességre gyors az 1-es villamos. Nem tudom, miért 5 perc csak a különbség 3 járattal körbemenni.

De alapból lassú a tömegközlekedésünk. Lehet, hogy sűrű a hálózat és jó a járatsűrűség, de lassú.

Nekem sok helyre bicajjal gyorsabb (15-tel tekerek pedig, átlagsebesség alacsonyabb), most, hogy rendszeresen futok és néha a városban kószálva, hogy ne unatkozzak, sok helyre futva is kb annyi, mint tömegközlekedéssel. Pedig 7p/km-nél lassabb vagyok.

Jó, a lassúság amiatt van, hogy 30-50 a sebesség, sok a megállás, az átszállás. De ettől még... Lassú.

2023. febr. 2. 16:47
 47/55 anonim ***** válasza:

"Miért olyan nehéz a BKK-nak szolgáltatóvá válnia?"

Nézz át ehhez a kérdéshez. A jó posztkomcsi "örülj bzmg, hogy megy" hozzáállás.

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__tomegkozlekedes__..

2023. febr. 2. 16:49
 48/55 anonim ***** válasza:
76%

#46: az átlagsebességet a megállással elég hamar le lehet darálni.

Márpedig a tömegkölekedés másról sem szól, mint megállásról és elindulásról.

Én mindent kiszámolok, amerre eddig jártam, kb mindenhol 10km/h átlaggal lehetett számolni (ajtótól ajtóig).

Bicajjal nekem 15-20 km/h között van az ÁTLAG, attól függ mennyi lámpa van, meg hogy jönnek ki a zöldhullámok. Ha nincs akadály, vízszintes talajon 25 körül megyek általában.

A biciklit csak a metró, vagy a HÉV tudja lenyomni a tömegközlekedésben, az is csak akkor, ha pont a megállóból rajtol az utas is.

Aztán ott van még a robogó, ami már másik dimenzió, a városi teleportálás eszköze :)

2023. febr. 2. 17:01
 49/55 anonim ***** válasza:
100%

Az igen, akkor rettentő edzett vagy!

Viszont így neked kb csak a bicaj éri meg idő szempontjából, és a mozgás is megvan.

2023. febr. 2. 17:03
 50/55 anonim ***** válasza:
11%
Hagyjuk már ezt a kifogást, hogy a villamos azért lassú, mert meg kell állnia. Más városokban is meg kell állnia, mégis sokkal gyorsabbak ott a villamosok. Egyszer láttam erről egy ábrát, hogy Európában Budapesten az egyik leglassabb a villamos.
2023. febr. 2. 17:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!