Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért olyan nehéz a BKK-nak...

Miért olyan nehéz a BKK-nak szolgáltatóvá válnia?

Figyelt kérdés
A nagy arc megvan, miszerint színvonalas a szolgáltatás, de a valóságban csetlik botlik az egész, késések és kimaradások minden mennyiségben. A pótlás szót nem ismerik, zavar esetén mindenki tanácstalanul tipródik. Persze az sem lenne feltétlenül baj, ha ez így van, de azért fel kellene vállalnia. Legyen kimondva, hogy a BKK szolgálatása egy gagyiság és bárkit felvesznek hiánymunkásnak. Ennek a közzététele esetén természetesen érthető a jelenlegi színvonal!
2023. jan. 26. 15:11
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
14%

Nem mindig. Volt már hogy elindultam gyalog, annyit értem el vele hogy lemaradtam a pótló/következő járműről.

2023. jan. 27. 14:28
 22/55 anonim ***** válasza:
80%
Hát én mindig jobban jártam gyaloglással, alternatív úttal. Pedig hidd el, volt, hogy én is siettem.
2023. jan. 27. 14:32
 23/55 anonim ***** válasza:
52%

Ja és akkor nem is létezhet a másik verzió soha. Rendben 😅😅😅

2023. jan. 27. 15:09
 24/55 Hintalow ***** válasza:
94%

Az ég egy adta világon semmi baj nincsen a bkv-val ilyen téren.

Jártál te már más nagyvárosokban? Kicseszett Róma külsőbb részén fél órát szobroztunk várva a helyi buszt, mire egy járókelő akit megkérdeztünk elmondta, mintha a világ legegyértelműbb dolga lenne, hogy ja, hát ide nem mindig jönnek el a sofőrök, csak a van idejük/kedvük!!

Tedd össze a kis kacsódat durván ha tömegközlekedsz, hogy nekünk bkk-nk van és nem ilyen megoldásaink :D

2023. jan. 27. 15:44
 25/55 A kérdező kommentje:
#24 : Ez az olasz rendszer szuper, nekem tetszik! Nyilván ott sehova sem kell időpontot kérni, hanem a nép az az úr! Támogatom, legyen így, szeretem ha nincs kötöttség, hanem mindenhova akkor érek amikor úgy esik!
2023. jan. 27. 16:09
 26/55 anonim ***** válasza:
100%

Te nem tudsz szöveget értelmezni, vagy csak trollkodsz?

2023. jan. 27. 16:19
 27/55 A kérdező kommentje:
#26 : Bizonyára azért olyan kényelmes ott mindenki, mert nem időre mennek sehova!
2023. jan. 27. 17:44
 28/55 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan villamost vezetni nem tudok, csak buszt, de érdekes, nem szoktam sokat késni... 1-2 perc benne van persze. Ennyiért viszont nem veszélyeztetem az utasokat.
2023. jan. 29. 00:32
 29/55 A kérdező kommentje:
#28 : Itt a 30 percet meghaladó városon belüli késésekről van szó.
2023. jan. 31. 14:01
 30/55 anonim ***** válasza:
100%

„29/29 A kérdező kommentje:

#28 : Itt a 30 percet meghaladó városon belüli késésekről van szó.”

Mikor, hol melyik járaton van ilyen késés? Legfeljebb akkor tudom elképzelni, ha

- baleset miatti zárás miatt a terelés nem megoldható;

- bármely okból történő zavar esetén pótlóbuszt járatról kell elvenni (de ennek csak 1% esélyt adok).

2023. jan. 31. 14:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!