Miért olyan nehéz a BKK-nak szolgáltatóvá válnia?
Köszönjük, Emese.
Amúgy a BKK kb a legmegbízhatóbb tömegközlekedési vállalat az országban.
Én csak a rajta utazó csürhe miatt utálom
Egy másik hozzászóló vagyok, te a kérdéskiírásban vádaskodó állítások egész sorát tetted bármiféle alátámasztás nélkül. Remélem, érzed, hogy innentől továbbiakban semmi alapod nincs másokon bizonyítékokat számon kérni.
Budapest a gigavárosokhoz képest csak falu, de azért elég nagy a forgalom rajta, és az meglehetősen hektikus. Nagyon rossz a közlekedési morál. Én csak azokról a járatokról kérek értesítést, amelyeket használni szoktam. Van olyan nap, amikor három is történik csak az 1-es vonalán.
A vonalhálózat világszinten is élvonalbeli, Európában egészen biztos. A járműpark szedett-vedett, de egyre többet cserélnek le. Pl. buszból már csak alacsony padlós van. A Futár kijelzője minden járművön ott van, és nagyon sok megállóban is. A központból a járművekre is érkezik hangos tájékoztatás, ha valahol gond van.
Ha nem is hibátlan, de app-on keresztül is tudsz jegyet/bérletet venni, útvonalat tervezni.
Soroljam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!