Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért olyan nehéz a BKK-nak...

Miért olyan nehéz a BKK-nak szolgáltatóvá válnia?

Figyelt kérdés
A nagy arc megvan, miszerint színvonalas a szolgáltatás, de a valóságban csetlik botlik az egész, késések és kimaradások minden mennyiségben. A pótlás szót nem ismerik, zavar esetén mindenki tanácstalanul tipródik. Persze az sem lenne feltétlenül baj, ha ez így van, de azért fel kellene vállalnia. Legyen kimondva, hogy a BKK szolgálatása egy gagyiság és bárkit felvesznek hiánymunkásnak. Ennek a közzététele esetén természetesen érthető a jelenlegi színvonal!
2023. jan. 26. 15:11
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
91%

Pont azt nem értem, minek az operatív pótlás.

Percek, mire a dugóban odaérnek a pótlók, amik kitömve fognak araszolni a dugóban, jó kis rosszullét rizikófaktor. A pótlók nem a fán teremnek, egy részüket más buszvonalakról szedik.

Az utasok 90%-ában pedig semmi agilitás nincsen, hogy ok, akkor most kerülőútvonalat keresek, 5-10 perc veszteség lesz vagy legyaloglok 15 percet a következő csomópontig, ahol már jár.

Forgalmas villamosvonalon lakom és pár napja végignéztem, ahol járműmeghibásodásnál (a mi megállónkban döglött le) két villamos utasai is ott tömörültek a pótló megállójában. Holott TÍZ PERC lett volna elgyalogolni a nagy csomópontig, ahol már jár és metró is van. (Konkrétan én oda kvázi sohasem használom a villamost, olyan közel van.)

15 perc alatt megérkezett a pótló, kitömték, ezzel párhuzamosan megindult a villamos és még arra is jutott utas bőven.

Agilitás nulla.

Lustaság level végtelen.

És még egy része hisztizik is.

2023. jan. 27. 07:46
 12/55 anonim ***** válasza:
100%

#12: igen ezt a bárgyúságot én is tapasztalom.

Annyira sűrű a hálózat a belsőbb kerületekben, hogy mindig van kerülőút.

Kedvencem, amikor néha lerohad a kiskörúti villamos, 10 szerelvénynyi ember ott tömörül a megállóban a Kálvin téren, ahonnan Buda és a Deák tér is 15 perc séta, de vissza lehetne battyogni a mertóba, vagy busszal elmenni a rákóczi útig vagy a nagykörútig.

2023. jan. 27. 09:07
 13/55 anonim ***** válasza:
85%

Halál komolyan nem képesek elmenni a Kálvinról a Deák felé gyalog? Annyi agilitás nincs és annyira lusták?

Mondjuk egyszer az Etele tér/Fehérvári útról egyedül gyalogoltam a Bikás park felé, a többi a buszmegállóban nyomorgott.

Múltkor rohantam az Etele út/Fehérvári útra.

Letettek a villamosról a Népligetnél.

Mondjuk 15 percen át káromkodtam és dühöngtem magamban, mert nem esett jól az egész meg féltem a késéstől, de csak körberohantam 3-as, 4-es metróval, Fehérvári úti villamosokkal. Jobban jártam, mint a pótlón a dugóban az ájulás szélén.

2023. jan. 27. 09:14
 14/55 A kérdező kommentje:
#11 : Ebből látszik hányszor intéztél már bárhol is ügyet! A beazonosítás még akkor sem biztos, ha minden adatodat megadod! Kijelzett telefonszám alapján nem tudják, hogy kivel beszélnek... Hagyjál már...
2023. jan. 27. 11:07
 15/55 A kérdező kommentje:
#14 : Ez szuper! Hány vonaljegyet pazaroltál el közben?
2023. jan. 27. 11:08
 16/55 anonim ***** válasza:
100%

16

Nem panaszkodott a bérletem.

Sok utas bérletes...

De igazad van, nyomoroghattam volna a buszmegállóban, megkockáztathattam volna egy rosszullétet a buszon és elkéshettem volna az orvostól.

2023. jan. 27. 11:24
 17/55 anonim ***** válasza:
100%

#16: Bérletről hallottál-e? szinte ingyen van, havi 9500 Ft.

Ezek naponta munkábajáró tömegek, ott senki nem vonaljegyezik.

2023. jan. 27. 13:04
 18/55 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, a BKK egy luxus álom a mávhoz és a volánhoz képest.

(Forrás: 20 éve napi szinten használom ezeket)

2023. jan. 27. 14:15
 19/55 anonim ***** válasza:
19%

Mondjuk aki munkába vagy vonathoz/buszhoz siet annak bizony sok tud lenni. Most én is bosszankodok hogy sokkal tovább tart a kálvinról a nyugatiba eljutnom. (Már nincs M3 pótló)

Gyalog se nagy táv, nem arról van szó csak ha az ember IDŐRE megy akkor bizony sok a plusz 10 perc, mert utána mondjuk további egy órát várhatsz a csatlakozásodra..

2023. jan. 27. 14:18
 20/55 anonim ***** válasza:
100%

20

Jó, de fennakadás esetén a kerülőút VAGY a gyaloglás a gyorsabb, mint a pótló! Fennakadásról írtam a 14-ben...

2023. jan. 27. 14:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!