Miért olyan gagyi szolgáltatást nyújt a BKK?
Szerintem egyáltalán nem gagyi, a térségben az egyik legjobb.
Európának ezen a részén csak egyetlen várost láttam, amelynek jobb Budapestnél a tömegközlekedése (Brassó).
A késésekről aligha tehet a BKK. Persze, korrigálhatják a menetrendet, aztán 2 hét múlva meg minden második megállóban megy a "menetrend betartása érdekében rövid ideig várakozni fogunk" szöveg (ami amúgy szintén a szolgáltatás színvonalát emeli, hiszen a kiemelt átszállások biztosítva vannak).
A pótlások is jól meg vannak oldva az említett tartalékokkal. Arról már nem a BKK tehet, hogy az utas olyan birka, hogy úgy várja a 2-es metrópótló buszt, mint a messiást, de a 80-as trolira az istenért nem szállna fel (= a legtöbb esetben 1000 alternatíva van, csak képtelen gondolkozni a kedves utas).
Én ugyan nem lakok Pesten, de sokat megfordultam arra turistaként, és ami meglepett hogy a buszok, villamosok és ezek megállói mint a nyilvános vécé. Az összes megálló tele van okádva, a metrón is láttam már hányást, buszon hugyban úszó ülést, de még használt kotont is (és mint mondtam én nem is használom ezeket rendszeresen, mit láthat az aki évekig naponta igénybe veszi?)
Én azt nem értem, miért engednek fel minden trógert (csövest, hullarészeg tinit satöbbi) a buszokra, hogy aztán a létező összes formájú béltartalommal elárasszák a járművet meg a megállókat? És ezért kérnek el 10 ezer forintot egy havi bérletre? Hogy úgy érezze magát az ember mint a nyilvános vécében?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!