Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért olyan gagyi szolgáltatás...

Miért olyan gagyi szolgáltatást nyújt a BKK?

Figyelt kérdés
Folyamatos késések, kimaradó járatok pótlás nélkül. Annak ellenére, hogy járvány van jó pár járaton van tömegnyomor. A tájékoztatás nem jól működik, az elektronikus felületeik megbízhatatlan információt adnak. Azon kívül, hogy törvényes a működésük, amiben nem is kételkedek, egy pörgő gazdaságban azért nem ennyire gagyi és minőségtelen szolgáltatást kellene nyújtani.
2021. máj. 6. 18:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem leragadtál 12 évvel ezelőtt. Akkor valóban sok volt a kimaradó járat, mert egyszer csak megadta magát a busz.
2021. máj. 7. 14:45
 12/22 anonim ***** válasza:
45%
Most is sok a kimaradó járat, mert most is nagyon gyakran lerobbannak a buszok.
2021. máj. 7. 14:49
 13/22 A kérdező kommentje:
11 : Mostanában a villamosok adják meg magukat az összes egyéb nagyszerű járattal együtt. Városon belül 1 órát utazni?? Ne viccelődjünk már!
2021. máj. 10. 08:12
 14/22 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem egyáltalán nem gagyi, a térségben az egyik legjobb.

Európának ezen a részén csak egyetlen várost láttam, amelynek jobb Budapestnél a tömegközlekedése (Brassó).

2021. máj. 10. 11:25
 15/22 A kérdező kommentje:
14 : Milyen szempontok alapján a legjobb? Valami konkrétumot azért írjunk, legyen már értelme ennek az egésznek!
2021. máj. 10. 14:47
 16/22 anonim ***** válasza:
67%
Például hálózatilag. A késés elkerülhetetlen olyan helyeken, ahol nincsen buszsáv, a buszok pedig nem maradnak hoppon annyira gyakran. Persze előre nem látható meghibásodás bármikor előfordulhat.
2021. máj. 10. 15:30
 17/22 anonim ***** válasza:

A késésekről aligha tehet a BKK. Persze, korrigálhatják a menetrendet, aztán 2 hét múlva meg minden második megállóban megy a "menetrend betartása érdekében rövid ideig várakozni fogunk" szöveg (ami amúgy szintén a szolgáltatás színvonalát emeli, hiszen a kiemelt átszállások biztosítva vannak).

A pótlások is jól meg vannak oldva az említett tartalékokkal. Arról már nem a BKK tehet, hogy az utas olyan birka, hogy úgy várja a 2-es metrópótló buszt, mint a messiást, de a 80-as trolira az istenért nem szállna fel (= a legtöbb esetben 1000 alternatíva van, csak képtelen gondolkozni a kedves utas).

2021. máj. 12. 08:53
 18/22 A kérdező kommentje:
17 : Ilyenkor szólni kellene nekik, nem? Azért ne bonyolítsunk már mindent túl! Ez a körülményeskedés a közlekedés halála.
2021. máj. 12. 09:23
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én ex-BKV-sként tudom mondani, h sok vonalon tarthatatlan a menetrend, és rosszul van kidolgozva. Egy csomó más tényezőt is figyelembe kéne venni. Persze egy utolsó sofőr véleményére nagy ívben szarnak az illetékesek. Aki nem vezetett helyijáraton, úgyse fogja megérteni. Persze ez kötöttpályán, főleg metrónál biztosan percre pontosan tartható, kivéve ha vmi műszaki gebasz történik. Busznál, villamosnál is sokszor szabályokat, főleg F2 forgalmi utasítás bizonyos pontjai, fell kell rúgni, hogy tartani tudd a menetrendet, és még sokszor úgysem sikerül. Aztán persze vagy feljelent a BKK, vagy a céged fog, és szépen megvonja a prémiumot, megfenyeget, stb.
2021. máj. 12. 10:09
 20/22 anonim ***** válasza:
78%

Én ugyan nem lakok Pesten, de sokat megfordultam arra turistaként, és ami meglepett hogy a buszok, villamosok és ezek megállói mint a nyilvános vécé. Az összes megálló tele van okádva, a metrón is láttam már hányást, buszon hugyban úszó ülést, de még használt kotont is (és mint mondtam én nem is használom ezeket rendszeresen, mit láthat az aki évekig naponta igénybe veszi?)

Én azt nem értem, miért engednek fel minden trógert (csövest, hullarészeg tinit satöbbi) a buszokra, hogy aztán a létező összes formájú béltartalommal elárasszák a járművet meg a megállókat? És ezért kérnek el 10 ezer forintot egy havi bérletre? Hogy úgy érezze magát az ember mint a nyilvános vécében?

2021. máj. 31. 00:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!