Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A MÁV app miért nem veszi...

A MÁV app miért nem veszi figyelembe a BKK bérletet? Vagy én értelmezem rosszul?

Figyelt kérdés
Az alkalmazásban ki lehet választani, hogy van BKK bérletetem. Zárójelben írja, hogy csak HÉV utazáshoz. Viszont én vonattal akarok utazni. Ha jól értem, akkor nekem kell manuálisan kiválasztani a budapesti utolsó állomást, mivel a bérletem lefedi a bp.-i utazásomat, és onnan venni a jegyet (így olcsóbb). Ez szabályos? Ha igen, akkor az appba nem lehetett volna felvinni ezt a lehetőséget?
ma 01:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Így van, a BKK csatlakozó jegy megszűnt azon egyszerű oknál fogva, hogy ha már egyszer kiutazol akár csak egy megállót Budapestről és vissza is mész, már ráfizetés a Pest Vármegyebérlethez képest, így nincs értelme.
ma 06:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!