Bekötöd a biztonságiövet? Nemet és kort is légyszi
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 20:38
41/56 anonim válasza:
Nem, soha! Kivétel, ha csószós, jeges útviszonyok vannak és persze ha rendőr erre utasít.
42/56 anonim válasza:
Egy szó mint száz, itt sokaknak még gyalog is veszélyes közlekedni, hiszen nem mindig az autós a hibás és a megfontolt kezdő vezető. A szabályt be kéne tartani, a sebességhatárokat, és még vagy 3-szorosára megemelni a büntetéseket. Ez még mindig elég kevés.
23L
44/56 anonim válasza:
Régen nemkötöttem be magam mert DACIA 1310-ban nincs hátul öv -.- de mióta másik kocsink van mindíg bekötöm magam!!
45/56 anonim válasza:
igen mert nem nagy fáradalom odanyúlni az övért és megvéd
16/F
46/56 anonim válasza:
Nem, csak ritkán, ha rám szólnak. Apám taxizik, és mindig az ő kocsijával megyünk mindenhova. A taxiban ugye nem kötelező az utasoknak bekötni magukat,úgyhogy megszoktam hogy nem kell.
48/56 anonim válasza:
én beülés után már reflex hogy keresem hogy bekössem magam
van hogy 1x1x megyünk pár 100 métert és nem kötöm be magam és furcsa hogy nem húz picit vissza
49/56 anonim válasza:
Mennyi szép hozzászólás. És mennyi rendes ember. Csak azt nem értem amikor araszolok a dugóban tíz kocsiból egyben látom hogy be van kötve a söfőr. Úgy látom ide csak a rendes "bekötöm magam" emberkék járnak kommolni. Ha a közutakon is ilyen lenne a statisztika mint itt mindenki elégedett lenne. A "De ti csak kössétek be magatokat mert sosem lehet tudni merre járok és melyikőtöket verem telibe." hozzászólásom látom sok emberkénél kiverte a biztosítékot de ez is volt a célom.
50/56 anonim válasza:
Álszentek vagytok. Azt írjátok ide amit tudjátok hogy helyes de valójában nagy többség bevágja magát a kocsiba és már rohan is és kergeti a pénzt. Csak akkor kapkod a legtöbb ember az öv után amikor meglátja a rendőrt. Akinek nem inge ne vegye magára, nem akartam senkit megbántani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!