Igen, mert baleset esetén sokkal nagyobb az esélyem a kisebb sérülésre.
Hozhatsz példát, hogy valakit pont az öv hozott rosszabb helyzetbe, de a balesetek elemzése azt mutatja, hogy sokszorosan hasznosabb, mint amennyiszer károsabb volt. A nagy számok törvénye pedig megadja a választ.
Bekötöm..
50F
2010. jún. 16. 20:43
3/56 anonim válasza:
14 éves korom óta bekötöm mindig. Most vagyok 22/L, és apukám is üzeni, hogy ő is mindig beköti magát, ő 57/F.
2010. jún. 16. 20:44
4/56 anonim válasza:
Csak városon kívül. 18/F
2010. jún. 16. 20:45
5/56 anonim válasza:
igen amelyik kocsiban van öv.Bár a mi kocsinkban nincs,de ha lenne bekötném magam:)
14/F
2010. jún. 16. 20:46
6/56 anonim válasza:
Hát én azt tanácsolom hogy mindig kapcsold be,szerintem nem olyan fárasztó dolog.
1.Megkiméled a pénztálcádat a sok büntetéstől.
2.Lehet hogy pont az az öv menti meg egyszer az életed!
Sosem tudhatod.
2010. jún. 16. 20:48
7/56 anonim válasza:
Nekem ez már egy megszokás gyerekkorom óta, és ez így normális szerintem, örülök neki hogy szüleim "belémnevelték". Ahogy beszállok egy kocsiba megszokásból már kapcsolom is be az övet, és álltalában csak akkor tűnik fel hogy kár volt amikor csak a faluban megyek valahova ahova 3 perc alatt odaérek.
2010. jún. 16. 20:51
8/56 anonim válasza:
mindenképp és az utasaimat is kötelezem erre
26/F
2010. jún. 16. 21:05
9/56 anonim válasza:
Általában. Azért általában, mert pl a garázsból való kiálláskor, nem fogom bekötni magam, még ha 4 rendőr is ül az autómban, mert centizgetnem kell, és forgolódnom szűk helyen. Valamint, ha fent van a kocsi tetején a sárga lámpa, akkor sem igazán szeretem magam bekötni.
2010. jún. 16. 21:19
10/56 anonim válasza:
Mindig bekötöm. Ennek köszönhetem, hogy két karambolt is kisebb sérülésekkel túléltem. Bár az egyiknél nem akarták elhinni a helyszínelők sem, hogy abból a kocsiból élve kiszálltam. (Stop-táblánál 100-al kijöttek, totálkár)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.