Több évtizedes autóbusz vezetői gyakorlattal, de 10 éves kihagyás után milyen lenne az újbóli autóbusz vezetése? Személygépkocsit azt rendszeresen vezetek és vezettem is.
Figyelt kérdés
ma 14:33
1/7 anonim válasza:
Ne hülyéskedj már,ha egészségügyileg nem történt semmi akkor simán.
Rendszeresen vezetsz még ha csak autót is.
Vagy az újabb konstrukciós buszok miatt gondolod nehéznek,hogy automata?
2/7 A kérdező kommentje:
Abban az években az autóbuszok vezetése nem volt egyszerű. Ma sokkal könnyebb, sokkal több vezetési támogatások vannak mint a múltban. Pl sávmegtartó rendszer stb re gondolok. Már nyugdíjas vagyok de hívnak a BKV hoz vissza.
ma 15:41
3/7 anonim válasza:
Èrtem, szerintem nem okoz majd gondot de a normál munkatempó az már lehet sok lenne.
Az a napi 10 óra vagy nem tudom mennyi,de 4 óra az még szerintem jól is esne
4/7 A kérdező kommentje:
Én nyugdíjasként napi 12 órás szolgálatokat láttam el vagyonőrként. Nem volt az rossz, de annyira megalázóan levitték a munkabért, hogy nem éri meg e szakmában dolgozni.Havi 210 220 munkaórára kézhez kaptunk 160 ezer forintot. És ezt Százhalombattai Fő kapunál teljesített megfeszített álló munkáért.A Cég neve Országos CIVIL Dr. Pintér Sándor cége.Ezért gondoltam elmegyek autóbuszt vezetni, ehhez minden irattal rendelkezem. GKI, sofőrkártyával. Amiért kicsit aggódom az az, a menetjegyek kiadása tárgyában amit gondolom megtanítanak majd.
ma 15:55
5/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a vezetés lesz a legnagyobb gond, vezetéstámogató rendszerek meg nem hiszem, hogy vannak a buszokon, max már nem kell kézzel váltani, kuplungolni. Inkább a megnövekedett forgalom, ami miatt én nem vezetnék a fővárosban
6/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen a válaszokat!
ma 16:06
7/7 anonim válasza:
1,3 vagyok.
Szerintem simán megoldod.
De szerintem fèl munkaidőt vàllalj, azért a szabadidőre is szükség van főleg ennyi idősen
Olyat lehet?
De nyilván ahogy èrzed a dolgokat, veszteni valód nincs , kipróbálod és ha nem fekszik akkor mást sofőr melót nézel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!