7 év kihagyás után megéri plusz órát venni?
Ahogy elmondtad, hogy igazából megy minden csak lassabban, mint a többieknek szerintem nem feltétlenül szükséges pótórát venned. Tavaly ugyanígy jártam, hogy 8 év után először ültem az autóba és féltem is. Egy hét után megszoktam a forgalmat, egy hónap után meg már fel tudtam venni a ritmust is. Szerintem számít, hogy helyileg hol vezetsz. Egy megyeszékhelyen lakom, néha kicsit félelmetes a sűrű forgalom. Például nekem Pesttől még mindig van félelmem, meg az autópályán vezetéstől, mert ott nincs rutinom.
Másfél éve 100 km-t ingázom naponta és elmúltak a félelmeim is, szóval bátorság. :)
Mindenki volt kezdő vezető, mindig lesznek lassabbak és mindig lesznek gyorsabbak és magabiztosabbak a forgalomban...szóval valakinek mindig "tötyörgő" maradsz, de ezekre csak legyinteni kell és menni ahogy biztonságosnak érzed.
Ha nem vagy biztos, akkor vehetsz pótórát is, de ahogy fentebb említették a kommentelő társak is, a lendület akkor indul, ha teljesen önállóan közlekedsz.
Sok sikert és balesetmentes közlekedést kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!