Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Bevállalnátok fél év kihagyás...

Bevállalnátok fél év kihagyás után?

Figyelt kérdés
Fél éve nem vezettem, mert nem igazán volt rá szükségem, ma viszont a nyócker mélyén lesz dolgom, és késő este jönnék haza, amikor már minden ritkán jár, és nem is a legbiztonságosabb... viszont az egész terület ShareNow zóna, szóval haza tudnék jönni autóval. Szerintetek megpróbáljam e ekkora kihagyás után az autót, vagy "kockázatos". Nem félek a vezetéstől, de keveset vezettem eddig sötétben és belvárosban.
2023. jan. 31. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

Ha úgy érzed hogy tudsz vezetni, akkor igen. Csak legyél óvatos, mert a ShareNow keményen bevasal minden bírságot vagy kárt, rárakva még hatszázféle adminisztrációs díjat is.

Meg persze olyan autóba fogsz beülni amit esetleg még nem ismersz. Ezért még akkor is óvatos az ember, ha amúgy rutinos és magabiztos, meg kell szokni az adott autó karakterét és kezelését, amire sokszor nem is elég az a fél-egy óra amit egy ilyenben eltöltesz egy bérlés alatt.

Szóval te tudod, neked kell érezned hogy be mersz-e ülni, innen senki nem ismer téged és a vezetési tudásodat.

2023. jan. 31. 12:03
 2/3 anonim ***** válasza:
73%
Fél év? Ennyi kihagyás után mit kell parázni? Én mikor levizsgáztam, akkor a családnak nem is volt autója, csak fizette a katonaság, így kár lett volna kihagyni. 8 év után, mondthatni friss jogsisként vezettem újra autót, és nem idegeskedtem , hogy ja mi lesz, vagy hogy kellene venni pár vezetési órát? Beültem az autóba és mentem.
2023. jan. 31. 12:58
 3/3 anonim ***** válasza:
69%

#2 ja aztán az ilyenekből lesz a baj, mert hát te 8 éve megtanultad, megy ez!

Én az elsőre hallgatnék a helyedben, kérdező. A sötét nem olyan vészes, mint a nagy forgalom, ha az utat is ismered, szerintem nyugodtan... de nem szégyen tömegközlekedni

2023. jan. 31. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!