Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Bekötöd a biztonságiövet?...

Bekötöd a biztonságiövet? Nemet és kort is légyszi

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 20:38
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%
Minden alkalommal amikor beszállok a kocsiba az az első ösztönösen, hogy már veszem is fel az övet. Biztonságot nyujt, az ember élete mindenek előtt.
2010. jún. 18. 17:38
 22/56 anonim ***** válasza:
78%
Bocsiaz előző válasznál lehagytam. Nő 60. éves
2010. jún. 18. 17:39
 23/56 Tubarózsa ***** válasza:
100%

hali mindig bekötöm magam és addig else indulok mig az utasok nem kapcsolták be.

am addig nem kapcsolom be az övet amig kitolatok az udvarról.

2010. jún. 18. 21:06
 24/56 anonim válasza:
100%

Bekötöm magam, ha én vezetek 100%ban, ha anyósülésen ülök, akkor is 100%ban, valamiért ha véletlenül hátra szorulok egy kocsiban, akkor nem szokatam, ez nem tudom miért van, de ott hátul mindig olyan körülményesen vannak megoldva az övek, főleg, ha hárman kell hátul ülni, de rosszul teszem, be kellene, majd megpróbálok változtatni. Ha elöl ülök, reflexből kapcsolom be.

25/L

2010. jún. 19. 08:20
 25/56 anonim válasza:
100%

Annyira nem lehet körülményes hátul az övbekötés, ha három gyereket be tudunk kötni mindig, minden körülmények között.

Olyannyira természetesnek veszik, (1,5; 3 és 6 évesek), hogy ők is szólnak a bekötésért, addig nem indulunk. Egyébként mi is bekötjük magunkat, soha nem fordulhat elő, hogy nem. Taxiben is bekötöm magam, ha úgy adódik, hátul is. Ismerős kocsijában is. Akkor is, ha hülyének néz és frocliz. Kibírom, nem érdekel. Ez nem játék, ha nem kötöm be magam, nem biztos, hogy mondhatom utána azt, hogy "legközelebb" vagy "csak 3 perces út volt".

39/L

2010. jún. 19. 10:19
 26/56 anonim válasza:

Igen!

16/L

2010. jún. 19. 12:21
 27/56 anonim ***** válasza:
22%
Nem kötöm be az övet mert kis bajban felesleges nagy bajban meg szart se ér. Volt hét kisebb négy nagyobb balesetem. Fele arányban én voltam a hibás. A légzsák csak akkor működik ha az öv be van kötve, gondolom ezt tudjátok. Egy kisebb koccanásnál is eldurran. A légzsák meg kúrva drága és kúrva messze voltunk attól a szitutól hogy életet kellett volna menteni. De ti csak kössétek be magatokat mert sosem lehet tudni merre járok és melyikőtöket verem telibe.
2010. jún. 19. 12:28
 28/56 anonim válasza:

Ha hátul ülök nem mindig, de elől rám is szólnak... Ha hosszabb útra megyünk mindig. 12/L

A testvérem nem köti bemagát, ha ő vezet, ha nem... Megfigyeltem, szóltam, de nem nagyon érdekli :S Ő 23/F

A másik tesóm nem rég szerzett jogsit, tök óvatos és szabályos 22/F

Anyum-apum MINDIG 49-50 évesek

2010. jún. 19. 12:36
 29/56 anonim válasza:
100%

Nemrég volt egy balesetem, 70km/órával belerongyoltam egy árokba. Hálistennek, semmi bajom nem lett, és az autót is egyben maradt. Én és a mellettem ülő be volt kötve, aki az anyós ülés mögött ült nem. Ő beverte a könyökét és a fejét, de nem lett semmi komolyabb baja, minket megtartott az öv, és nem nyílt ki a légzsák, mert nem tört az autó eleje. A régebbi karosszériájú autóknál nem csak akkor kapcsol a légzsák, ha be van kapcsolva az öv, ez újabb koncepció.

20/F

2010. jún. 19. 12:46
 30/56 anonim válasza:
Amikor elöl ülök mindig, hátul általában nem. 22/F
2010. jún. 19. 16:44
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!