Bekötöd a biztonságiövet? Nemet és kort is légyszi
"Nem kötöm be az övet mert kis bajban felesleges nagy bajban meg szart se ér. Volt hét kisebb négy nagyobb balesetem. Fele arányban én voltam a hibás. A légzsák csak akkor működik ha az öv be van kötve, gondolom ezt tudjátok. Egy kisebb koccanásnál is eldurran. A légzsák meg kúrva drága és kúrva messze voltunk attól a szitutól hogy életet kellett volna menteni. De ti csak kössétek be magatokat mert sosem lehet tudni merre járok és melyikőtöket verem telibe."
Hát neked de aranyos el kéne venni a jogsidat, vagy úgy megbüntetni, hogy a gatyád rá menne, vagypedig vki úgy neked menne, hogy ki se tudnál szálni az autóból. Akkor bekötnéd magad és vigyáznál nem csak magadra, mások életére is.
Én amúgy bekötöm magam 23L friss jogsival minden nap vezetek nagyvárosban, autópályán.
Igen,és el sem indulok, amíg a velem utazók nem teszik meg ugyanezt.
Nő/29.
Mindig bekötöm, és elvárom a velem utazóktól is.
Aki meg képes hülyének nézni emiatt, mint pár megnyilvánuló, az keressen fel személyesen, szívesen elbeszélgetek vele.
Ha magáért nem is, de legalább mások életéért óvatosabb lehetne, és a biztonsági öv életeket menthet. Ha meg vkinek annyi esze van, h száguldozik, másokat veszélyeztet és több balesetet szenved/okoz, de nem képes belátni, hogy vele van a gond, annak orvosi kezelést ajánlanék, de a jogsiját mindenképp elvenném egy életre.
A balesetek nagy része a felelőtlenség miatt van...
19/L
Igen, mindig. Nekem anyámék mondták mindig amikor kicsi voltam, hogy kössem be magam. És én már megszokásból kötöm be magam. Amúgy sose lehet tudni, hogy mi fog történni, ezért fontos az öv.
15/L
Belém nevelték, de valamilyen furcsa okból kifolyólag csak elől ülve szoktam bekötni. De azt automatikusan.
20/L
"Nem kötöm be az övet mert kis bajban felesleges nagy bajban meg szart se ér. Volt hét kisebb négy nagyobb balesetem. Fele arányban én voltam a hibás. A légzsák csak akkor működik ha az öv be van kötve, gondolom ezt tudjátok. Egy kisebb koccanásnál is eldurran. A légzsák meg kúrva drága és kúrva messze voltunk attól a szitutól hogy életet kellett volna menteni. De ti csak kössétek be magatokat mert sosem lehet tudni merre járok és melyikőtöket verem telibe."
Ha már ennyi balesetben hibás voltál, akkor inkább daráld le a jogsidat, te nem vagy közutakra való! Bár nem szokásom ilyet írni, de remélem, amikor majd a következőnél (ahol remélem semmilyen ártatlan ember nem sérül meg) összetöri az arcodat a légzsák netán kitöri a nyakadat akkor majd a mentőben mondják, hogy ha bekötötted volna magad, akkor most nem így néznél ki! Amúgy meg sok autóban kinyílik akkor is, ha az öv nincs becsatolva! Remélem egy trágyaszállítót fogsz legközelebb telibeverni ls rád is borul, mert akkor már szét sem kell válogatni...
Igen bekötöm, mert sípol is meg egyszer már nem hagyta, hogy kimenjek a szélvédőn (nem saját hibás) 32/F
Mindig bekötöm magam, életet menthet (az más dolog, hogy vannak olyan balesetek ahol nem biztos hogy véd, de az más tészta), plusz az a fél perc nem egy hosszú idő, illetve nem szeretek fizetni a rendőrnek ilyesmiért.
Van egy 9 hónapos fiam, gyerek ülésben ül, mindig be van ő is kötve.
Egy balesetnél ha kirepülök a szélvédőn, és nem élem túl, mi lesz a kisfiammal?
Csak egy kicsit legyünk már felelősség teljesebbek, csak egy kis mozdulat, életet ment. 24/N
Az előttem szólónak, aki friss jogosítványos, látod ezért van a sok baleset, nem te fogsz beledögleni hanem az az ártatlan ember/ek, akik arra felé közlekednek amerre te jársz, neked még biciklit sem adnék!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!