Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért jó neked ha az üres...

Miért jó neked ha az üres alsórakparton 40-50km/h-val mész?

Figyelt kérdés
Miért jó feltartani a sort a délutáni csúcsban a rakparton? Üres elöttük az út es 40-nel tötymörögnek, pedig az alsó rkp pont haladasra van kitalálva....

2016. dec. 22. 18:50
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

"Figyelj te 66 % "nyugodt, turelmes gentleman" urvezeto!

Te es a hozzad hasonloak azert szarjak le h nem haladnak, mert irodista vagy"

Nem, nem, ismét tévedsz. Nem azért szarom le, mert irodista lennék (anyagbeszerző vagyok, egész nap Bp-et járom egy dobozossal :D), hanem mert intelligensebb vagyok nálad.

2016. dec. 25. 12:28
 32/48 A kérdező kommentje:

Te bator 30as :)) menjen a kamerad es tegyel feljelentest, te bator mesüge, mind ilyenek vagytok!!!!!

Az egesz eletetekben kapaszkodtok egymasba gyavan es kopkodtok azokra akiknek az orszagaba eppen betelepitettek titeket....

Menj 40 nel!

A lampanal talalkozunk ;))

2016. dec. 25. 12:57
 33/48 anonim ***** válasza:
90%
Vicces, amikor valakinek elfogynak az érvei, de nem meri azt mondani, hogy bocs, lehet, hogy igazatok van, inkább előveszi az ultimate érvet: majd jól megverlek.
2016. dec. 25. 13:30
 34/48 anonim ***** válasza:
90%
Hát kérdező, tényleg tiszta ideg vagy, ha így karácsonykor is egy ilyen hülyeségen ennyit képes vagy veszekedni, így karácsonykor is. De nembaj, nem vagyunk egyformák. De ha velem fogsz találkozni a lámpánál, akkor szólok, hogy nem te fogsz mosolyogni a végén :) (én egy másik 66%-os vagyok amúgy)
2016. dec. 25. 13:35
 35/48 anonim ***** válasza:
Rengeteget járok autóval Budapesten és ezt a jelenséget én is észrevettem a rakparton, de máshol is. Nem értem az olyan autósokat tényleg akik 70-es táblánál 45-50-el közlekednek úgy, hogy előtte nincs is autó és simán haladhatna tempósabban. Ha neki ez túl nagy stressz, hogy 70-es táblánál 70-el kéne haladni akkor az ilyen menjen valami kevésbé forgalmas úton és tötymörögjön ott. Felb*sz engem is az ilyen. És mielőtt jönne, hogy "neszáguldozzá" meg anyám kínja, én csupán szeretek dinamikusan haladni, nem őrült módjára közlekedni de haladni akarok az úton. Akire meg rávillogok ilyenek miatt és még utána neki áll feljebb az nézzen magába és inkább ne üljön autóba ha nem veszi észre magát.
2016. dec. 25. 15:47
 36/48 anonim ***** válasza:
62%

"Ha neki ez túl nagy stressz, hogy 70-es táblánál 70-el kéne haladni "

A Kresz melyik pontja is írja ezt elő?

2016. dec. 26. 08:42
 37/48 anonim ***** válasza:
90%
Énis sokat járok Pestre és valamilyen szinten megértem a kérdezőt,de azért ez túlzás.Megy előtted 40nel? Előzd meg,ha nemtudod akkor ezvan. Minek idegeskedni?hamarabb hazaérsz?, mellesleg ez a kiszállok lámpánál hogy megmutassam mekkora a fa...om elég érdekes felfogas..(csak nehogy egyszer te faragj rá ;) )
2016. dec. 26. 08:57
 38/48 anonim ***** válasza:
43%

"anyagbeszerző vagyok"

Na,kibújt a szög a zsákból...

Munkaidőben akár egy úthenger is mehetne előttem,azt sem előzném meg hiszen fizetik

2016. dec. 26. 11:05
 39/48 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy neked azt fizetik, hoyg tömöd a pofádat sajtburgerrel munkaidőben, nekem viszont azt, ha haladok.

Azt viszont nem fogják, ha az állandó idegeskedés és düh9ngés miatt infarktust vagy gyomorfekályt kapok, így ezeket kerülöm.

Bár látom, neked hiába mondok bármit is, én leszek a hülye, akár van rajtam füstszűrős sapka, akár nincs. Mindegy, ha neked az a jó, hoyg nem gondolkodsz, hát legyen, nekem nyolc.

2016. dec. 26. 13:01
 40/48 anonim ***** válasza:
90%

1: nekem nem jó.

2: nem tudni mit akar a kérdező

3: provokatív kérdés.

2016. dec. 28. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!