Miért jó neked ha az üres alsórakparton 40-50km/h-val mész?
Áhá..mert valaki megfogalmazza a véleményét,már rögtön idegbeteg...XD
Na Te is barátom a tipikus átlag pronyó Magyar felfogású gyökerek táborát erősíted..
Ha valaki villog:idegbeteg. Rápöccint a dudára:idegbeteg.
Szeretne haladni a megengedett sebességgel:idegbeteg.
Ha sikerül végre megelőznöm egy ilyen balféket:őrült vagyok,menjek a pszichiátriára XDD
Persze oké fórumokon csupa jógyerekek írogatnak ezt már megszoktuk,Én kérek elnézést.
-Azonban még mindig nemértem,miért csinálsz neurológiai dolgot abból ha valakinek értésére kell adni hogy további 80 ember nem tud még haladni miatta??
Ez visz minket előre,ha beállsz a sorba mint egy birka az semmit nem old meg viszont akit egyszer kitessékelek a belsőből mert ott van épp kedve örömautókázni a nagymamával-az legközelebb kétszer is átgondolja hogy mit hová merre.
Feltételezzük hogy nem g*ciségből trollkodik a belsőben,tehát le fog esni neki a tantusz-jó esetben.
Tanulékony a Magyar ember hidd el.
Pláne ha még meg is köszönöd neki,hogy volt szíves rendeltetésszerűen használni a 4 sávos országutat.
Amit az oktató nem,azt az élet majd megtanítja neki
A kilencven éves mama, aki a kormány alatt néz ki a szélvédőn, nem fogja látni ahogy villogsz, nem fogja hallani ahogy dudálsz. Aki valami törékenyet szállít, az pont le fogja szarni, hogy te villogsz meg dudálsz. Aki valamilyen műszaki hibát vélt felfedezni az autóján és ezért halad lassabban, szintén le fog téged szarni. Az pedig, aki egyszerűen túl sötét és nem fogja fel, hogy hetvennel haladjhatna, mert a tábla engedi, az a dudálásodból és villogásodból sem fogja megérteni.
Ettől még lehet hőzöngeni, meg lehet azzal dobálózni, hogy mindenki jógyerek a neten - de szerencsére a gyakorlat azt mutatja, hogy a hozzátok hasonló ostoba, ideges, magát felsőbbrendűnek tartó baromból relatíve kevés van at utakon.
Figyelj te 66 % "nyugodt, turelmes gentleman" urvezeto!
Te es a hozzad hasonloak azert szarjak le h nem haladnak, mert irodista vagy, egesz nap a fb-on eled az eleted es az a legnagyobb tortenes az eletedben ha a kocsiddal haza mehetsz szerintem es tuti hogy csak a melohelyed es az otthonod kozott hasznalid a kocsidat, ugy en is tudnek nyugodt lenni.
De ha sokat maszkalsz a varosba akkor idegesitoek az ilyen "50km/h a megengedett a belso savban, ezert jogom van 50 nel a belsosavban hajtani es leszarom a gojokat" autosok mint amilyen te is lehetsz. Meg az amelyik irta hogy minel kozelebb megyek hozza annal lassabban megy.
Ezekhez a lampanal ki szoktam szallni tisztazni ezt, mert ez semmi mas mint KISSTILU SZEMETKEDES....
Tippppikus liberalis kispolgarok piti szorakozasa.
Egyszer emlekszem h ket ficko mutogatott meg jampiskodott ilyen LMP ek lehettek ( akkor még szdsz) de rab sztak mert pirosat kaptunk es a lampanal kirobbantam a kocsibol, erre a ket majom rogton bezarta magara a kocsit es pislogtak mint hal a szatyorban..
Persze gyártsál csak ideológiát a sok buta marha mellé,lefogadom hogy már az óvodában is "törékeny" volt a jeled.
Igenis meglehet, /megKELL/ tanítani még a hasonló csökkentképességűeket is mint Te,hogy hibás járművel letakarodunk az út szélére,IKEA-s lámpával a tetőn pedig nem a belsőben parádézunk.
Részemről lezártam,ha eddig nem ment át a lényeg akkor már nem is fog sajnos. Pá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!