Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért jó neked ha az üres...

Miért jó neked ha az üres alsórakparton 40-50km/h-val mész?

Figyelt kérdés
Miért jó feltartani a sort a délutáni csúcsban a rakparton? Üres elöttük az út es 40-nel tötymörögnek, pedig az alsó rkp pont haladasra van kitalálva....

2016. dec. 22. 18:50
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért szavaztatok le, nem azért van dugó a rakparton a délutáni csúcsforgalomban, mert valaki elöl valaki lassan megy. :)
2016. dec. 23. 11:58
 12/48 anonim ***** válasza:
-1 valaki
2016. dec. 23. 11:58
 13/48 A kérdező kommentje:

Lehet h tenyleg kell nekem segitseg. Pedig mar sokat javultam. Regen az a tipikus kocsibol kiugros mi van mi van mi van ficko voltam egy kisebb arzenallal a kocsimban.

Most mar csak idonkent hordok es csak egy pisztolykat.

Nem pöstiek miert irnak a rakpartos kerdeshez :))) ?!

2016. dec. 23. 15:09
 14/48 anonim ***** válasza:
52%

Azért írtam, mert bár ettől függetlenül sokat kocsikázok/kocsikáztam a fővárosban. De most ez a rakpartos rész nincs meg, hogy ott mennyi a sebesség.

Ja és nem tudom elképzelni azt a szitut, hogy egy városban dugót okozzon egy 40-50-el haladó autó. Ennyi az egész.

2016. dec. 23. 15:53
 15/48 anonim ***** válasza:
51%
40-50 között menni teljesen szabályos,hiszen a maximum az 50! Szóval nem értem a kérdést.Ha gyorshajtani akarsz, előzd meg,ne azt várd hogy a másik menjen annyival amennyivel te akarsz menni. De azon a néhány km-en mit nyersz 10-20 km/óra sebességtöblettel? 1-2 percet se. Gondolkodni kéne meg számolni.
2016. dec. 23. 20:44
 16/48 A kérdező kommentje:

A forgalomnak van egy ritmusa. Nem szamolgatni kell, hanem ezt a ritmust felvenni. Ez amugy kb 60-70 km/ h

A 40 nel szarakodók pedig ezt teljesen megakasztják tanar ur.

2016. dec. 23. 21:57
 17/48 anonim ***** válasza:
Ez most olyan, mint itt nálunk Erdélyben, hogy falukban főúton az átlagtempó 90-100 km/h körül van, és aki esetleg 60-al merészel menni, azt megelőzik zebrán, beláthatatlan kanyarban is, és természetesen mindenki a 60-nal menőre haragszik (50 a megengedett :D )
2016. dec. 24. 13:16
 18/48 anonim ***** válasza:
73%
Szabályok vannak, 50 a maximum ott, nem 60-70. A te ritmusod meg nem érdekel senkit,a másiknak 40 a ritmusa téged meg az nem érdekel ,viszont a szabályok szerint neki van igaza. Előzd meg és kész.Vagy ha gyenge a tragacs és nem megy a kielőzés 50ről ,akkor vegyél erősebbet.
2016. dec. 24. 13:21
 19/48 anonim ***** válasza:
48%

Látnátok a Szentendrei utat...

Mindig parádézik valaki a legbelsőben 70 helyett 50-el,ha villogsz neki még ő van felháborodva.

Nemtudom ßaszki ezek ott érzik magukat biztonságban?

Valamint tipikus Magyar jelenség hogy egy Matiznak csak a legbelső sávban szabad várakoznia a zöldre,és elkövet mindent hogy a következő lámpán már ne érjen át se ő,se más.

A rakpart különösen nagy szívás mert anyjáig van festve záróvonallal tehát nem tudsz mit kezdeni ezekkel.

Remélem felemelik a benzint mert emlékszem amikor közel 500 volt,akkor húzóskocsival közlekedtek ezek a vakhangyák és csak a teszkó sort tartották fel

2016. dec. 25. 08:24
 20/48 A kérdező kommentje:

Vegre az utolso ertihogy mirol beszelek!!!!!!!

Valszeg o az egyetlen pesti aki hozzaszolt :D

2016. dec. 25. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!