Miért jó neked ha az üres alsórakparton 40-50km/h-val mész?
Lehet h tenyleg kell nekem segitseg. Pedig mar sokat javultam. Regen az a tipikus kocsibol kiugros mi van mi van mi van ficko voltam egy kisebb arzenallal a kocsimban.
Most mar csak idonkent hordok es csak egy pisztolykat.
Nem pöstiek miert irnak a rakpartos kerdeshez :))) ?!
Azért írtam, mert bár ettől függetlenül sokat kocsikázok/kocsikáztam a fővárosban. De most ez a rakpartos rész nincs meg, hogy ott mennyi a sebesség.
Ja és nem tudom elképzelni azt a szitut, hogy egy városban dugót okozzon egy 40-50-el haladó autó. Ennyi az egész.
A forgalomnak van egy ritmusa. Nem szamolgatni kell, hanem ezt a ritmust felvenni. Ez amugy kb 60-70 km/ h
A 40 nel szarakodók pedig ezt teljesen megakasztják tanar ur.
Látnátok a Szentendrei utat...
Mindig parádézik valaki a legbelsőben 70 helyett 50-el,ha villogsz neki még ő van felháborodva.
Nemtudom ßaszki ezek ott érzik magukat biztonságban?
Valamint tipikus Magyar jelenség hogy egy Matiznak csak a legbelső sávban szabad várakoznia a zöldre,és elkövet mindent hogy a következő lámpán már ne érjen át se ő,se más.
A rakpart különösen nagy szívás mert anyjáig van festve záróvonallal tehát nem tudsz mit kezdeni ezekkel.
Remélem felemelik a benzint mert emlékszem amikor közel 500 volt,akkor húzóskocsival közlekedtek ezek a vakhangyák és csak a teszkó sort tartották fel
Vegre az utolso ertihogy mirol beszelek!!!!!!!
Valszeg o az egyetlen pesti aki hozzaszolt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!