Miért mész át a piroson?
Figyelt kérdés
Minden alkalommal legalább 1 autót látok átmenni a piroson. Nem sárgán csúszik át, piroson.
A gyalogosokról és biciklisekről már nem is szólok, lendületből átszalad a piroson, ha épp nem jön autó.
Érdekel az, hogy miért írják felül a szabályokat?
2013. máj. 29. 14:53
1/22 anonim válasza:
Gyalogosként, ha nem jön autó, miért kéne várni a lámpánál, mint egy birka? Fölösleges.
2/22 anonim válasza:
Autóval viszont sose mennék át.
3/22 anonim válasza:
Detto, autóval nem mennék át, max sárgán csúszok át néha, amikor már csak vészfékezéssel lehetne megállni, viszont gyalog minek álljak egy jól belátható, tök üres út szélén percekig...
4/22 anonim válasza:
Nem szoktam átmenni a piroson :)
5/22 anonim válasza:
csak gyalog szoktam átmenni és egyetlen egy lámpánál, mert az csak akkor vált zöldre ha megnyomjuk a gombot, és akkor is csak akkor mirok az úton a 2 lámpa piros lesz, ergo amúgyis akkor lesz zöld amikor nem jönnek a kocsisok, csak sokkal tovább tart megvárni míg zöld lesz
6/22 anonim válasza:
Például azért, mert nincs kedvem 2 percet várni, mikor még simán áthaladhatok.
7/22 anonim válasza:
én sose megyek át piroson, néha előfordul h sárgánál nem nyomok féket, de a piros az tilos nálam:) de lehet h még csak azért van így mert 2 hónapos a jogsim és még igen élénken élnek bennem az oktatóm szavai:):) de ha egyszer megtanultam szabályosan közlekedni, akkor miért is szegjem meg a szabályokat?
8/22 anonim válasza:
"Gyalogosként, ha nem jön autó, miért kéne várni a lámpánál, mint egy birka? Fölösleges."
TÖKÉLETES PÉLDA!!!
Mert nem érdeklik a szabályok. Ha kivasalják meg fel van háborodva, pedig ő nem látott senkit sem!
9/22 anonim válasza:
ma 18:02
A "ha nem jön autó" melyik részét nem érted?
10/22 anonim válasza:
Itt nem az a kérdés, hogy jön-e vagy sem autó!!!
Holnap berúgok és úgy megyek az utakon autóval, majd ott megyek, ahol nincs forgalom. Ez éppen ugyanolyan felfogás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!