Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért nem tiltják be a WAZE,...

Miért nem tiltják be a WAZE, és hasonló appokat?

Figyelt kérdés

Gyakran tapasztalom, hogy egysávos úton a s3ggemben hajtanak az emberek, pár centikre. Nem tudom, hogy mit gondolnak. Azt akarják, hogy lemenjek az útról? Hozzáteszem, hogy mindig a maximális megengedett sebességgel haladok, nem vagyok mazsola.

A lényeg, hogy, ha tarffipax, vagy véda alatt megyek el, akkor a tolakodók mindig lelassítanak, majd amint elhagytuk a mérést, visszatolnak a s3ggembe.

Gondolom, ezeknek mind ott a Waze, és társai a szélvédőn, hogy a meximális veszélyeztetést követhessék el.

Kérdem én, nem lenne előnyösebb, ha ezeket betiltanák az országban?

Lehetne büntetés kiszabni azoknak, akiknek ott világít az arcába az app, vagy esetleg be is tiltatni, úgy, hogy le se lehessen tölteni, mint ahogy annak idején a TikTokot tiltották be az USÁ-ban.

Én megértem, hogy hasznos dolog, előre látni, hogy mikor, és hol van építkezés és dugó, de azt veszem észre, hogy az emberek inkább a csekkek elkerülésére használják ezeket.

2024. ápr. 8. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 A kérdező kommentje:

#29 Mert én kulturált módon kérdéseket teszek fel, amiért engem ingerülten támadnak, és mindenféle feltételezéseket aggasztanak rám. Valamiért az első válaszoló, aki normálisan hozzászólt, illetve a többiek, akik megtartották az intelligens emberhez méltó hangsúlyt, azokat nem törölték.

Nincs bajom azzal, hogy nem értenek velem egyet, hanem az a baj, hogy egyesek nem hajlamosak a kulturált vitára.

2024. ápr. 10. 11:03
 32/76 anonim ***** válasza:
100%

"A moderátorok már törölgették a valóban ideges válaszokat"

A tieidet is törölték elég szép számban. Ezek szerint Te is ideges vagy?

2024. ápr. 10. 11:25
 33/76 anonim ***** válasza:
69%

Milyen kúltúrált beszélgetést szeretnél arról, hogy Te be akarsz tiltatni egy navigációs szoftvert, mert van aki gyorsan hajt...?

Attól, hogy a leírt mondataid nyelvtanilag helyesek még nem jelenti azt, hogy akárcsak egyetlen érdemi szót is érdemes rájuk fecsérelni.

2024. ápr. 10. 11:28
 34/76 A kérdező kommentje:

#32 Azokat azért törölték, mert az ideges kommentekre válaszoltam bennük. Belementem a provokáló troll válaszokba, ezért vele együtt törölték, gondolom, hogy ne legyen akkora káosz a párbeszéd. Logika.

#33 Én nem mondtam, hogy minden áron be akarnám tiltatni, mindössze csak kérdéseket teszek fel. Ezek mellett a tapasztalataimat is megosztom. Leírtam azt is, hogy mi az aggodalmam a Waze szolgáltatásival kapcsolatban.

2024. ápr. 10. 11:50
 35/76 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne tegyél fel kérdéseket. Mindenkinek jobb lesz.
2024. ápr. 10. 14:53
 36/76 A kérdező kommentje:

#35 Ahogy mondani szokták, "Az okos ember kérdez, a buta az hiszi már tud mindent". Én gyakran kérdezek, fejlesztem magam, és nem félek megkérdezni olyan dolgokat, ami egyeseket kiborít, mert a világnézetüket feszegetik vele. Nem kell velem egyetérteni, de szerintem intelligens ember módjára lehetne válaszolni rá. Itt volt, aki meg is tette (például az első, harmadik, és az ötödik), azonban voltak itt bőven, akik csak szidtak, debilnek hívtak, és egyebek (magukra ismertek?). Persze, ha visszaszúrtam, akkor csak engem szidtak továbbra is. Szerintem nem én vagyok itt a ludas. Ha valaki mond egy valódi érvet, hogy miért nem jó ötlet korlátozni az app egyes funkcióit, akkor lehet még igazat is adok neki, mert nem vagyok mindent tudó, lehet valamibe nem gondoltam bele, és csak a traffik elkerülését, a büntetések megúszását néztem, de lehet, mégis van valami ok.

Ha valaki azt írja, hogy "Szerintem nem jó ötlet, mert...", akkor én sem szurkálódok. Lehet visszakérdezek, de tartom az kulturált hozzáállást.

Sajnos az általános szint nem ezen van, most láthattuk, de szerencsére a moderátorok hatékonyan teszik a dolgukat, így ezt az oldalt nem tudom szidni.

Továbbra is várom azt az embert, aki választ ad nekem, a megfelelő hangsúlyban.

2024. ápr. 10. 17:04
 37/76 anonim ***** válasza:
100%
SENKI nem fog érdemben válaszolni, mert nagyon kreténség a kérdés.
2024. ápr. 10. 18:00
 38/76 anonim ***** válasza:

"Mert én kulturált módon kérdéseket teszek fel"

Ja, mert a "tíccsákbe" az pont kulturált :D

2024. ápr. 10. 19:22
 39/76 A kérdező kommentje:

#37 Szerintem csak senki sem tud érdemben válaszolni. Sajnos ilyen ez az ország. Továbbá arra sem olvastam érvelést, hogy miért "kreténség" a kérdés.

#38 Nem mondtam, hogy mindenképp tiltsák be. Ez egy "Mi lenne ha?"kérdés. Én igazat adok annak, aki bármi érvet mond, de jelenleg csak fröcsögés van.

Ezt a "fúj tilccsukbe" témát én nem értem. Ezzel az erővel tegyünk legálissá mindent, és rohangáljunk egymást gyilkolászva az utakon. Minden törvény egyszer egy "tilccsukbe" felvetéssel kezdődött.

Egyébként, aki még mindig azt gondolja, hogy hülyeség a kérdés, azoknak mutatom, hogy más, fejlettebb országokban már dolgoznak az ügyön.

[link]

[link] Franciaországban is dolgoznak az ügyön.

[link] Svjácban is ki van ütve a sebességmérő funkció.

Én már hoztam forrást, és érvet is sorakoztattam fel, de úgy érzem ellenérvekre várhatnék karácsonyig.

2024. ápr. 11. 08:52
 40/76 anonim ***** válasza:
Engedd el báttya, ezt a vitát már azelőtt elvesztetted, hogy kiírtad volna a kérdést.
2024. ápr. 11. 08:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!