A mai világban Magyarországon semmi értelme motorozni vagy biciklizni mert jön valami hülye és kinyír?
Elég veszélyes motorozni, főleg ha nincs rutinod
Bicikli is veszélyes nagyváosokban, illetve sötétedés után
Mert valóban sok az ámokfútó
De a biciklisek és motorosok közt is sok áma hülye
Motorozni mindig veszélyes volt, aki nem tud defenzíven, előrelátóan közlekedni, koncentrálni minden pillanatban, annak nem is való. Ritkább, de motoros ha tök egyedül van az úton is meg tudja ölni magát. Mondjuk aki nem tud defenzíven és rugalmasan közlekedni, az autóba sem való.
De a kérdés felütése kapcsán az jut az eszembe, hogy ennyi erővel már mikrót se használjál, telefonod se legyen, orális szexhez is három óvszer, gyerekedet is csak gumikesztyűben simogasd. :D
#7: nem boldogít akkor, amikor a főúton versenyeznek éjszaka...
És csinálják autók is, de egy motor alapból jóval hangosabb, mint egy motor, van, hogy normál sebesség mellett is felébred az ember éjszaka.
Biztos vagyok benne hogy nem Ő lökött be az árokba, hanem Te ijedtél meg a helyzettől és inkább magad rántottad be a gödörbe.
Nem volnék hülye hogy leszorítok valakit, utána meg olvasnám a hírekbe a sztorit, nekem nem hiányzik.
Motorosoknak még én húzódok kijjebb ha látom a tükörben hogy közöttünk akar elhaladni(legalább a tükröm maradjon meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!