Van értelme magyarországon, főleg budapesten téli nyári gumikkal bohóckodni?
Vagy egy jó minőségű (michelin, verdestein) 4évszakos gumit választ az ember, és nincs gondja 3-4 évig.
Nem egy BMW m5-re kell, kis autóra.
kis autóra nem nagy pénzkiadás 1-1 garnitúra téli és nyári gumi.
Én is megdupláztam az öreg autóm árát amikor vettem rá egy szett Bridgestone gumit.... baromi jó gumi, brutál tapadnak.
egyetértek, de minek magyarországi éghajlatra téli gumi? Osztrák alpokban, svédországban, finnországban elhiszem, hogy kell.
20-30 éve amikor igazán kemény telek voltak, hatalmas hó, volt 1 fajta gumi azt csá.
Ma meg már 3 évente dobálják el az emberek az "elhasználódott " gumikat
Mi köze az autó kategóriájának ahhoz, hogy 4 évszakos jó-e rá? A sebességkorlátot a leggagyibb autó is könnyedén eléri, fékezésnél meg minél magasabb kategóriás, annál jobban teljesít.
Szeirntem két lehetősége van: veszel középkategóriás nyárit, mellé egy jobb télit vagy prémium négyévszakost. Ez utóbbi most már hozza azt a teljesítményt, mint egy középkategóriás téli. Nézd meg michelin kínálatát, az az egyik legjobb.
5. Elég birka az aki havas jeges úton a sebesség korlátot eléri.
Tökéletes a 4 évszakos gumi.
Én is 4 évszakos gumit használok, nem szórakozok a cserékkel, de ennek az az ára, hogy azon az évi 1-2 héten, amikor rendesen hó is van, akkor nem megyek az autóval, vagy csak ha már lepucolták.
Hegyvidéki utakról beszélünk egyébként.
9
A téligumi is csúszik mint a szar hóban és jégen. Szóval a 4 évszakossal is mehetnél nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!