Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Másokat is zavar a magyar...

Másokat is zavar a magyar közlekedés kultúra?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy nem szeretek kimenni az utcára. A nyanyák felborítanak a banyatankkal, legyen szó csak sima sétáról, vagy a buszra szállásról. A zebrán kvázi elütnek az autósok, aki egyébként mint az őrültek, úgy közlekednek, dudálják egymást, keresztbe állnak az úton, mert még belefér a sárgába, hogy átérjen. Szóval mindenki siet, felborít, zajong teljesen feleslegesen, és engem nagyon idegesítenek. Ti hogy vagytok ezzel?
2022. dec. 3. 08:31
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
0%
Az ám nagyon mérvadó hogy te mit láttál meg mit nem. Kiszálltam megkérdezni, hogy mi a probléma. Ha valaki rám dudál, és nem tudom mért, érdekel az oka, lehetett volna akár arról is szó, hogy nyitva maradt a tanksapkám. Az "idegbeteg" és "közlekedésre teljesen alkalmatlan" jelzőket te teszed hozzá, a saját fantáziád szerint. Nem voltál benne a helyzetben, teljesen más van a fejedben, menj és gondolkodj el magadon kicsit. Van különbség a tahóság, és a tahóságra reagálás között, ezt még mindig tartom.
2022. dec. 19. 23:36
 32/43 anonim ***** válasza:
Ha a tahóságra tahósággal reagálsz, akkor te is tahón viselkedsz. Ha annyira tahó a mások, akkor legalább lenne annyi eszed, hogy nem süllyedsz olyan szintre, ahol a másik rutinból legyőz.
2022. dec. 19. 23:47
 33/43 anonim ***** válasza:
72%

31: "Ha valaki rám dudál, és nem tudom mért, érdekel az oka, "

Az olaszok szoktak ilyet csinálni és még utánad is mennek hogy mi volt az oka, addig nem nyugszik le. :D

2022. dec. 20. 00:40
 34/43 anonim ***** válasza:
Miért tahósàg, ha kiszállok a kocsiból, odamegyek az illetőhöz és megkérdezem, hogy mi a probléma? Egy trágár szó sem hangzott el. De ha valaki a volán mögül keménykedik, akkor vállalja fel, hogy a tetteinek lehetnek következményei, ebben benne van az is, hogy a másik gyorsít, letojja, kiszáll és megkérdezi őt vagy akár kirángatja a kocsiból és megveri. Sokan azt hiszik hogy az autóban védve vannak és ezért nagy az arcuk, aztán meg ha odamész hozzájuk összetojják magukat.
2022. dec. 20. 11:26
 35/43 anonim ***** válasza:

Na akkor kik a ráérősek? Inkább menjetek busszal, előbb odaértek! :D

Használhatjátok a buszsávot!

2022. dec. 20. 12:09
 36/43 anonim ***** válasza:

"aztán meg ha odamész hozzájuk összetojják magukat."

Ja vagy kapsz az arcodba egy kis könnygázt jobbesetben.

Rosszabb esetben meg egy pisztolycsövet a szádba, esetleg még pár bordádat eltörik a helyszínen.

2022. dec. 20. 12:11
 37/43 anonim ***** válasza:
47%
#34 Ha valaki odajönne hozzám, hogy miért dudáltam, elküldeném a kormányablakba, hogy adja le a jogsiját, amíg nem jön rá magától.
2022. dec. 20. 12:13
 38/43 anonim ***** válasza:
És akkor megérte dudálni, mint az idióta? Ha nem dudálaz, hanem vársz kb 2 másodpercet, elmegy a másik, és nem száll ki, te pedig nem rostokolsz a kocsidbsn perceket és nem keveredsz rendőrségi ügybe. Ezt kéne megérteni, a duda nem arra van, hogy a frusztrációdat levezesd, hanem arra, hogy VALÓS veszélyhelyzetet jelezd. Akinek nincs ennyi türelme az menjen gyalog.
2022. dec. 20. 12:56
 39/43 anonim ***** válasza:
89%
#38 én #37 vagyok, nem is dudálok, csak amikor idióta módon kivágnak elém amikor elsőbbségem lenne. Biciklisre-gyalogosra elvből nem dudálok soha, mert ha nem dudálok, akkor nem ijed meg, hanem csinálja a megkezdett hülyeséget és az legalább kiszámítható. Sőt, autópályán sem dudálok az index nélkül kacsázókra, mert a mozgásából amúgy rég látni, hogy milyen hülyeséget fog csinálni, és fel vagyok készülve. Ha én dudálok, akkor ott már nagy baj van. És ha utána még annak állna feljebb, akire rádudáltam, annak a fejében nagyon-nagyon nagy baj van.
2022. dec. 20. 13:00
 40/43 anonim ***** válasza:
39 jó de te felelősségteljesen használod a dudát. Akkor nyomod, ha szabálytalan és veszélyes helyzetet akarsz megakadályozni, nem akkor, ha valami éppen zavar téged. Amikor a másik frusztrált, és azért nyomja a dudát, az már gond.
2022. dec. 20. 16:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!