Miért kedvesebbek a csinos lányokkal a buszsofőrök?
Figyelt kérdés
Miért van az,hogy a buszsofőrök kedvesebbek a szép/csinos lányokkal?Például el engedik a jegy árát,mosolyognak rájuk,beszélgetnek velük.A kevésbé szép lányokkal pedig úgy beszélnek,mint valami kutyával:(2022. ápr. 16. 15:07
1/13 Hanna S válasza:
Sajnos sokan a külsejükről ítélik meg az embereket, pedig a belső tulajdonságod sokkal fontosabbak. De ne általánosíts! Nem hiszem, hogy minden buszsofőr ilyen lenne.
2/13 anonim válasza:
Én 120 kg vagyok, de még soha nem voltam olyan helyzetben, hogy egy sofőr úgy beszéljen, mint valami kutyával. Egyáltalán minek beszélgetsz buszsofőrrel? Mikor kerülsz olyan helyzetbe, hogy beszélgetsz vele?
3/13 anonim válasza:
A csinos lányokkal nem csak a buszsofőrök kedvesebbek.
4/13 anonim válasza:
Azzal nyílván kedvesebb az ember akit megdugna szívesen.
5/13 anonim válasza:
Nekik sem hiszem, hogy elengedik a jegy árát csak mert csinosak. Ahhoz már azért nyújtani kell vmit szerintem.
6/13 anonim válasza:
Semmilyen jegy árát nem fogják elengedni, mert figyeli őket a kamera. Nem kell mindenféle kamut kitalálni, mert te betegesen féltékeny vagy mindenkire, akkora önbizalomhiányod van.
Egyébként én max átlagos külsejű vagyok, sosem faltam a pasikat, mégis mindig normálisak voltak velem. Persze én is velük.
7/13 anonim válasza:
Mert állandóan ismerkedni vagy flörtölni akarnak.
8/13 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért mindenki kedvesebb velük, mert emberek.
10/13 anonim válasza:
2 Vidéken, távolságin elég gyakori jelenség, hogy az első ajtónál állóval beszélget, ez mondjuk ritkán csinos lány, sokkal többször egy random közmunkás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!