1/17 anonim válasza:
KB 2 órája vettem meg, így Max csak almodozhatsz erről
2/17 anonim válasza:
Őszinte leszek: Egy halottaskocsi jutott róla eszembe.
3/17 anonim válasza:
Jó az ára. Túl jó. Úgy érzem sz@r van a palacsintában. Alig 10 éves autót nem adnak el jó 4 kilóért...Kivéve ha valami törött roncs volt. Több mint gyanús.
4/17 anonim válasza:
csodálatos gyönyörűséges szépség...
5/17 anonim válasza:
Simán! De simán lehet hengerfejes, ami több, mint valószínű.
Gázos autó.
Dizel<benzin<gáz
Égési hő tekintetében a gáz vezet. A nagyobb hoterheles miatt egy pályán használt autó 150es átlag tempóval ilyentájt leheli ki a lelkét.
6/17 anonim válasza:
"A kilómétertől nem kell megilyedni"
naja..... csak a P-s rendszámtól :D
meg az a 350e inkább 650e
7/17 anonim válasza:
hát én ezt biztos nem venném meg :D
2008-as kocsi P rendszámmal már kizáró ok nekem, pláne hogy nem ír hibát, ahoz képest meg rém olcsó.
Nem értem egyesek miért vesznek ilyen kocsikat, pár hónap mulva mégegyszer ennyit rákölthetsz.
8/17 anonim válasza:
Nem azt írja, hogy nem ír hibát, hanem hogy a műszerfal hibamentes :'D
9/17 anonim válasza:
Nekem ami szemet szúr az a belső. Tiszta ótvar és úszik a retekben.
10/17 anonim válasza:
Régi fokot kitiltották?:D Legalább a nevet rejtenéd el, nem mintha nem elhetne megismerni amugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!