Ha bedobsz egy idősebb prémiumot egy kérdésbe akkor számíthatsz arra hogy nem túl jó indulattal széttrolkodnak.
Szerintem a 80-as széria az egyik legjobb volt. Ha ez tényleg csak ennyi Km és nagyon jü állapotban őrizték meg akkor rá kell vetődni. Már ha értékeled az ilyesmit.
Az árat nem tudom mennyire reális. Ha igazat ír a hirdetés akkor lehet hogy korrekt az ára. Szerintem lehet benne kis alku tartalék. Gyanítom hogy elhunyt a tulaj és most pénzzé akarják tenni.
Én régi kinézetű autót már nem vennék, valahogy nincs helye az utakon a többi autós szerint.
Ha kimerészkedsz vele, mehetsz akármennyivel, útban leszel, eléd hajtanak, kiröhögnek.
Tőlünk értelmesebb országokban menők az ilyet autók, ott kuriózumba megy.
Atya ég!
Lehet hogy patika állaputú, meg minden... De akkor is majd' negyed évszázados technika.
Mire a nevedre kerül, elvégzed az eslő szervizt, már 1 misibe van. Ennyit szvsz nem ér egy ilyen öreg autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!