Frufruval is lehet csinos frizurát készíteni?
Lehet divatos a frufru. De azért csak akkor igazán szép, ha foglalkozik vele az ember (nem lóg a szemébe meg ilyenek). Elég rendszeresen kell vágni.
Szemüveggel meg elég lutri, bár a vastagkeretes szemüveggel kifejezetten lehet divatos.
A frufru + szemüveg (nekem is volt) valahogy nem passzol. Én is féltem hátranöveszteni, de utólag örülök neki, igazi glow up :D
De lehet stílusos a frufru, csak foglalkozni kell vele. Eleve csúnya ha már zsírosodik és összeáll, meg ugye van hogy reggelre össze-vissza áll.
Nekem van olyan hajsütőm ami hullámos hajat csinál, de pl.ha kontyba felrakom este és reggel kiengedem, akkor nekem hullámos lesz egy darabig.
Keveseknek áll jól, de van akinek meg muszáj
Hosszúkás arcom van, lapos nagy homlokom, csúnya girbegurba hajtövem a homloknál. 2x próbáltam teljesen lenöveszteni, iszonyat öregnek ereztem magam
Mikor visszav@gtuk azt éreztem h végre én vagyok ismét és más is így gondolta. Szeretem, lehet változatosan ezt is. Amúgy a hullámos is úgy divat hogy felül egyenes, kb a frufru vonalaig, szépen néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!