Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszú hajam van, leszeretném...

Hosszú hajam van, leszeretném vágatni, valami kis csinos, dögös, frizurára gondoltam. Viszont attól tartok megbánnám. Mennyire nehéz kezelni a rövid hajat? Milyen kozmetikum kell hozzá? 🙂 Bocsi a sok kérdésért, de soha nem volt rövid hajam. 🙂

Figyelt kérdés

Lányok, asszonyok!

Aki levágata a haját rövidre, nem bánta meg?😄

36N

2021. máj. 23. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire rövidet akarsz és a hajad típusától, forgóid hol vannak, könnyebb és látványosabban is el lehet aludni a rövidet és akkor vége, hajmosást nem lehet palástolni egy felgumizással stb. Szerintem rövid hajjal több a macera mint a hosszúval.
2021. máj. 24. 09:35
 2/2 anonim válasza:

Én 19 évesen vágattam le a fenékig érő hajamat fiúsan rövidre. Akkor apám 3 napig nem beszélt velem, pedig jól állt. :) 1-2 évig növesztem, aztán jön a rövid korszak. Mindegyiket szeretem. Most is rövid. Én sosem bántam meg, hogy levágattam.

Ahogy az 1-es írja, tényleg több vele a macera, könnyebb elfeküdni, de pl. kevesebb festék kell rá, gyorsabban szárad.

2021. jún. 17. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!