Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csinos szeretnek lenni szilves...

Csinos szeretnek lenni szilveszterkor, de nincs sok ruham es jelenleg penzem sincs arra, vegyek?

Figyelt kérdés

A meglevokbol szeretnek valami szettet osszeallitani, tudnatok segiteni?

Van egy:

- 3/4-es ujju, mu hasitott bor,rozsda szinu tunikam, koldokig fuzos, de tudom allitani, hogy ne latszodjon ki mindenem

-egy fekete , rugalmas anyagu/pamut, polo ujju, terfole ero ruham, ezen semmi extra nincs, kerek a nyaka.

-egy olajzold mini szoknyam

-egy piros, hosszu ujju, kivagott, choker nyaku vekony, pamut felsom

-egy rose gold, barsony anyagu vall nelkuli tapados, 3/4-es ujju felsom

-egy olajzold, fenyes anyagu , egyszeru fazonu polom

-egy fekete, bordazott anyagu, mellnel fuzos trikom

- egy terepmintas, szegecses, vaszon kabatom

-egy muszorme mellenyem

-egy hatalmas, fekete, szoros galleru, mu hasitott bor kardiganom

-nadragbol van egy kopott fekete farmerem, egy olajzold farmerhatasu , es egy passzos, piros, pamut gatya (nem leggings), egy fekete leggings es egy fekete harisnya, illetve feher farmer

-cipokbol van piros, pink es fekete sport cipom, egy magassarku combcsizma, es egy terdig ero lapostalpu, a csizmak mu velurok.illetve van 2 lapostalpu bokacsizmam, az egyij teljesen egyszeru, a masik kovekkel diszitett, ezek is velurok.

A tobbi felsom egyszinu , basic, alt. feketek, 1db nude van es egy bordo. Nincs sok cuccom, akiket reszleteseb felsoroltam , azok a leg extrabbak. :(

De nem nagyon hasznaltam oket, nem mertem felvenni oket, maradok mindig a nadrag-polo kombonal. Szilveszterre viszont szeretnek en is csinos lenni! Nem akarok szurke kis eger lenni, akit senki se vesz eszre! Tudnatok segiteni, otletekkel, tippekkel? Nagyon nem ertek a divathoz.

22L

2017. dec. 18. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Huh, ez azért elég sok ruha ....

Képpel könnyebb lett volna megállapítani, mi illik mihez.

Én a "piros, hosszu ujjú, kivágott, choker nyakú vékony, pamut felső"-t választanám fekete nadrággal és magassarkú csizmával, de ez én vagyok.

Szoknyád nincs esetleg?

Szabadtéren ünnepeltek vagy zárt helyen? Ha az utóbbi, mennyire lesz fűtve?

Esetleg próbáld őket egymáshoz, meglátod, miben érzed magad a legjobban.

2017. dec. 18. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Illetve:

Kiegészítőid vannak? Táska, ékszerek?

Smink? Frizura?

Ezekkel is sokat lehet dobni az eredményen, ha a ruhákkal önmagukban nem vagy annyira megelégedve.

2017. dec. 18. 19:18
 3/7 A kérdező kommentje:

En nem tartom soknak, ezek inkabb a kimozdulos ruhaim, nem a hetkoznapiak. A fekete nadragot amugy szerintem addig beszinezem textil festekkel, mert nagyon benan nez ki, ezen kivul semmi baja.

Taskam egy van, azt hasznalom mindehova, mert bele tud olvadni (szerintem) az adott outfitbe, direkt ilyet kerestem. Kigyobor hatasu, lakkos fekete (de izleses). Kiegeszitoim nem igazan vannak, fenallergiam van, ennek koszonhetoen egy bizsum van, egy nyaklanc,a nagy resze ruhaanyagu, elol van rajta egy kis fem disz, de az alt. a ruhara ra log, igy nem zavar be. Van meg egy feher arany vekony nyaklancom, de az inkabb ilyen.. unnepies(?).

2017. dec. 18. 19:27
 4/7 A kérdező kommentje:

A frizura csinalas megy, halistennek, sok youtube videot neztem. :)

Tudok fonni, gondoriteni, mindenfelet. Egyedul az anyagok es szinek varialasa nem nagyon megy.

2017. dec. 18. 19:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alkalmibb darabjaim nincsenek (néhány egyberuha mindössze, ha esküvőre kéne menni mondjuk), nem igazán járok sehová.

Lehet, ezért hatott soknak nekem.

A táska jól hangzik, én eddig el tudom képzelni ezt így egyben :)

2017. dec. 18. 19:30
 6/7 anonim ***** válasza:
A fehér farmer a rose gold váll nélküli felsővel csinos lenne. Vagy az egyik bokacsizmád vedd fel hozzá, vagy a térdig érőt.
2017. dec. 18. 19:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Ertem. Nagyon alkalmi , pl eskuvore valo ruham nekem sincs, igy szerintem en se mennek ilyen helyre. :) Es nem lenne tul egyszeru a fekete farmer-piros felso kombo? Igazabol a farmer miatt, majdnem mindig sotet szineket hordok, ezert kerdezem csak, amugy jo otlet!

A feher nadrag is tetszik a rose gold felsovel! Eszembe se jutott. Nem merek elenk szineket hordani, ugy erzem. Szerintem ezert vagyok ezek a teman annyire font akadva. Mas a kisujjat se moccantja, megis csinos.

2017. dec. 18. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!