A frufrutól cuki vagy csinos lesz egy lány?
Figyelt kérdés
Szeretnék frufrut vágatni és arra lennék kíváncsi hogy cuki vagy csinos a frufru.Tetszik-e nektek?2017. okt. 3. 23:15
1/4 anonim válasza:
Ez nagyon függ az arcodtól, és a hajtípusodtól is.
Nekem pl. borzalmas, mert erős szálú hajam van, és e mellé egy forgóm pont elől. Gondolgatod, mint a cirkuszi lovon a kokárda, olyan volt rajtam a frufru, vagy pedig szoborcsoporttá kellett kérdesíteni hajlakkal.
Ha hosszúkás arcod van, akkor mindenképp segíthet.
Ha pattanásos vagy akkor viszont nem ajánlom.
2/4 anonim válasza:
Atól függ. Van olyan ismerősöm, akinek eszméletlenül jól áll, de nekem pl. borzalmas.
3/4 anonim válasza:
Hát ez olyan kérdés amire nem lehet értelmesen válaszolni. Ízlés és arcfüggő. Nekem például nagyon nem tetszik a frufru, senkin sem, max ovisokon. De ez én vagyok, biztos sokaknak tetszik, különben nem viselnék.
4/4 anonim válasza:
Cuki
de attol függ kinek mi áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!