Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetek, ha amúgy csinos...

Mit tehetek, ha amúgy csinos lány vagyok, de narancsőrös 17 évesen? Részletek lent

Figyelt kérdés

Nagyon zavar, hogy a fenekem és a combom tiszta narancsbőr és eléggé látszik is. Eléggé rontja az összképet, ugyanis csinos vagyok, de ez szörnyen leviszi az önbizalmamat és sosem merek bugyiban itthon mászkálni, nem hogy strandon..a barátom tuti észrevette már, de nem szólt miatta.

Az lenne a kérdésem, hogy edzéssel meg ilyenekkel ÖRÖKRE el lehet tüntetni?? 17 éves koromtól kezdve remélem nem maradok ilyen. Kérlek, segítsetek!!

2010. dec. 21. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, azt nem tudom, mivel lehetne eltüntetni, de biztos van erre valami tornagyakorlat... Norbi-torna biztos jó, szerintem.

De a pasikat az ilyen nem érdekli, elhiheted! :D Sőt! Sokuk azt sem tudja, mi az a narancsbőr...

2010. dec. 21. 18:39
 2/9 anonim ***** válasza:
45%
Hát én még nem láttam naracs-csört... De kíváncsi lennék rá :P
2010. dec. 21. 18:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

eltűntetni nem tudom lehet-e, de én elértem, h alaphelyzetben ne látsszon, csak ha összefogom a bőrt. mindig hideg-meleg váltózuhanyt alkalmazz, és használj bőrfeszesítő tusfürdőt.

Csinálj olyan tornagyakorlatokat, amik kifejezettem a combra jók.

2010. dec. 21. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:

És kedves utolsó, milyen bőrfeszesítő testápolót használsz, ha kérdezhetem :) mi a neve?

Igyál sok vizet, tornázz combra és fenékre, egészségesen étkezz, ha lehet inkább sétálj, kerüld a chipset csokit,

használ luffaszivacsot azzal a zuhany alatt alulról felfelé haladva törölgesd át, akkor meleg hideg váltakozó zuhany

[link]

és itt van egy oldal olvasd el. ezt találtam most :)

én tudok olyanról aki rendszeresen sportol egészséges étkezik és mégis van narancsbőre. :)

a másik az, hogyha a barátod igazán szeret akkor nem érdekli őt a narancsbőröd, az is lehet, hogy észresem vette. sok pasi nem tudja, hogy mi a stria- vagy narancsbőr.

2010. dec. 21. 19:09
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

itt van még egy oldal.

2010. dec. 21. 19:12
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Hol lennél már csinos ha dagadt vagy?

Lekéne fogyni nem kenegetni magad.

18/F

2010. dec. 21. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Aztán nagyon tudod, kép nélkül Nagyon ügyes lehetsz, ha így átlátsz monitoron keresztül, hogy ki milyen :) Gratula(Y)!

Na meg semmihez sem értessz. Mert bizony nem csak a duciknak van narancsbőrük... Egy kicsit utánakéne nézni a narancsbőrnek, mert így infó nélkül nem kéne baromságokat írni).

2010. dec. 21. 19:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

így van nem csak duciknak van..

Én pl 20 vagyok 49 kg modell és nekem is van 56-60 % genetika...

sok testmozgás főleg fenék és comb gyakorlatok, egészséges étkezés( sok gyümi) és a legfontosabb min. 2L folyadék (víz, cukormentes tea stb) fontos hogy ne legyen cukor tartalma...

2010. dec. 21. 19:42
 9/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!!!

Visszatérve, 173 cm és 53 kg vagyok, vagyis egyáltalán nem duci, de jobban örülnék pár plusz feleslegnek, csak a narancsbőr ne lenne:D :(

A barátomat nem hiszem hogy érdekli, de engem nagyon zavar, ezért szeretném eltűntetni..

2010. dec. 25. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!