Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek egy duci lány is...

OOEverOo kérdése:

Szerintetek egy duci lány is lehet csinos?

Figyelt kérdés

Vagy pl vehet fel egy kicsit rövidebb szoknyát?

Nem tudom, hogy hogyan legyek csinos...

Kérlek adjatok tanácsokat :)

2011. júl. 9. 14:21
 1/9 csokissüti002976 ***** válasza:

Én is ducibb vagyok, és így hordom:

-miniszoknyát csak farmerban, és fekete cicagatyával!

-de hordj se olyan nadrágot, se olyan felsőt, ami kiadja a hasadat! legyen inkább bővebb!

2011. júl. 9. 14:25
 2/9 A kérdező kommentje:

Furcsa, de hasam az nincsen... Inkább a combom az vastag, csípőm az széles

meg a fenekem kicsit nagyobb...

2011. júl. 9. 14:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A szoknya hosszát nem annyira a súly határozza meg, mint a lábak.

De térdig érőt, meg picit rövidebbet nyugodtan hordhatsz.

Aki duci, az is lehet csinos, persze.

Tudnod kell, mi áll jól, és mi az, ami nem. Ezeregy cikk van róla a neten, milyen alkathoz/alakhibához milyen ruhát vegyél fel, és mit ne.

Ami nagyon fontos: minden ruha mérete legyen jó!! Az egy számmal kisebb tragédia, és kövérít, de kisebbnek nem látszol benne. A túl nagy ruhákban is legfeljebb kövérebbnek tűnsz, és általában ezek öregesek is.

Egy csinos egyberuha néha előnyösebb, mint egy szoknya felsővel, mert jobban tudod takargatni-kiemelni, amit szeretnél.

2011. júl. 9. 14:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Mell alatt szabott ruhák kifejezetten duci lányokon csinosak:

[link]

2011. júl. 9. 14:49
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is ilyen felsőim, ingeim vannak, mint amit az előző válaszoló linkelt. A kedvenc ingemnek a mell alatt egy vékony kis öv van, alatta meg tök bő és eltakarja a pocim, nagyon csinos. Az ilyen felsőket én is ajánlom. Amúgy nyugodtan felvehetsz rövidebb szoknyát is, de figyelj az ápoltságra (szőrtelenítés, stb.) és a szoknya hosszára. Ne legyen túl rövid, szerintem max. comb közepéig érő.
2011. júl. 9. 15:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha nincs pocid, akkor a felsőtestedet (melledet) kell hangsúlyoznod, és a lábaidat ""eltakarni"" (ez óriási idézőjelben!) :)

[link]

[link]

Ha pedig esetleg buliba szeretnéd, akkor: [link]

[link]

Ill. egy elegánsabb nyári partira:

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 9. 16:03
 7/9 anonim ***** válasza:
a leírtak alapján nem gondollak ducinak. csak erősebb vagy picit alul. szinte bármit felvehetsz csak okosan.
2011. júl. 11. 14:18
 8/9 anonim ***** válasza:
persze
2011. júl. 11. 15:53
 9/9 anonim ***** válasza:
A feleségem is ilyen alkatú,ő is felvesz cicanadrágot, szoknyát,ruhát,csak a megfelelőt kell kiválasztani és párosítani a többi ruhával meg cipővel.
2011. júl. 11. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!