Duci lány nem is vehet fel szoknyát?
Úgy tetszenek ezek a térd, térd felé 1-2 cm-rel érő, laza szoknyák, de nem merek venni magamnak, mert duci vagyok. Állandóan csak hosszú nadrágban vagyok, már nagyon melegem van. Fogytam már elég sokat, de még kéne. Nem állna jól egy ilyen szoknya? Van egyáltalán olyan fazon, ami jól állna? Amúgy a túlsúly arányosan oszlik el, és így homokóra alkatnak tűnök, ha ez számít.
16L
Az hogy mi áll jól, meg mi nem, az nem csak a vékonyságtól/duciságtól függ. Nagyon sok duci lányon csinos a szoknya. Menny el egy boltba és próbáld fel, lehet hogy te is azok közé tartozol akiken csinos:) ezt így nem látom:D
Sőt én még olyat is láttam hogy duci és cicanadrág meg feneket takaró felső volt rajta és nagyon jól állt neki.
Én most nem vagyok duci, de régebben kicsit az voltam. Mivel alacsony vagyok, ezért pár kg is meglátszik és homokóra alkatom van, tehát a fenekemre és a combomra ment a háj. Hordtam miniszoknyát, de vettem alája leggingst és meg volt oldva a probléma.
Amúgy a magassarkú az más testtartást ad, úgyhogy egy duci lány is nézhet ki benne jól.
Hát a miniszoknyát azért ne erőltesd, ha tényleg duci vagy és nem csak sirnánkozol, de ami takarja a problémás részeket, olyat bátran.
Enyhén bűvülő, kb térdig érő szoknya tuti jól fog állni, főleg ha a bokád és a lábszárad vékony.
Ilyesmire gondolsz? Imádom az ilyesmiket. 173 cm vagyok, 40- es vagyis L- es méret és igenis csini. Ha dagibb a comb azt takarja, a lényeg hogy formás vádlid legyen. Én imádom balerinával és magassarkúval is....
Ha tetszik viseld, ha belenézel a tükörbe akkor úgyis látod hogy jó e vagy sem.
26L
Szerintem is sokkal csinosabb leszel egy körülbelül térdig érő lefelé bővülő szoknyában, mint nadrágban. Én is kövér vagyok, és olyat hordok :) Biztos csinos leszel! ;)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!