Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Duci lány nem is vehet fel...

Duci lány nem is vehet fel szoknyát?

Figyelt kérdés

Úgy tetszenek ezek a térd, térd felé 1-2 cm-rel érő, laza szoknyák, de nem merek venni magamnak, mert duci vagyok. Állandóan csak hosszú nadrágban vagyok, már nagyon melegem van. Fogytam már elég sokat, de még kéne. Nem állna jól egy ilyen szoknya? Van egyáltalán olyan fazon, ami jól állna? Amúgy a túlsúly arányosan oszlik el, és így homokóra alkatnak tűnök, ha ez számít.

16L

2011. júl. 1. 13:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. júl. 1. 16:16
 12/20 anonim ***** válasza:
Igen, vegyél fel nyugodtan szoknyát, érezd benne jól magad :) Kivéve a nagyon rövidke, tapadós szoknyákat ne, mert az tényleg nem előnyös.
2011. júl. 1. 16:20
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
B*azdmeg, ez olyan h*lye kérdés már bocsi...Miért ne?Én is duci vagyok de nem azt mondom h minit de térdig érő az jó
2011. júl. 1. 16:20
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
ne vegyél fel szerintem... én biztos nem venném fel mert szerintem röhejes meg ezeket mindig kibeszélik
2011. júl. 1. 19:41
 15/20 A kérdező kommentje:
akkor mit vegyek fel helyette? vagy duciként arra vagyok kárhoztatva hogy 45 fokban gatyában rohadjak? mert eléggé unom már.
2011. júl. 1. 19:50
 16/20 anonim ***** válasza:

térd alá érő szoknyát pl. Vegyél magassarkút mert az optikailag nyújta az alakod.

Én meg lapospiszkafa vagyok és mégsem veszek fel olyan ruhákat amikről lerí,hogy nekem rossz az alakom.

2011. júl. 1. 19:55
 17/20 A kérdező kommentje:
magassarkút nagyon sokszor hordok. de köszi, megpróbálok több féle-fajta szoknyát, valami csak jó lesz.
2011. júl. 1. 20:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Discovery Travel and Livingen szokott lenni a mit ne vegyél fel ott duci,kicsit duci nőknek mutatnak öltözködési tanácsokat :) szerintem tök jó nézd :)

(uccsó :))

2011. júl. 1. 20:14
 19/20 habibi ***** válasza:

hordj nyugodtan, de! ne minit és ne hosszú szoknyát , tehát ami bokádig ér, a feszülőseket is kerüld és az olyan habosakat is, tehát amik még optikailag kövérítenek. Nagyon jól állnak a ducikon az A-vonalú, térdig érő (lehet picit térd alá érő vagy ha homokóra alkatod van és szép formásak a combjaid és a feneked, akkor én megpróbálnám a ceruzaszoknyát, de ezzel vigyázni kell) szoknyák magassarkúval , szandállal, de arra ügyelj, hogy ha van a cipőnek pántja az ne legyen keresztbe (mert kettéosztja a lábad és szélesíti) esetleg ha van pántja az ne legyen nagyon vékony , mert azzal azt a hatást éred el másokban( ha pl. vastag a bokád), hogy elakar szakadni a pánt. vagy ne legyen pántja a cipőnek, az a legjobb, mert hosszabbítja a lábaidat és karcsúsítja is :) bármilyen divatos is most ,a sarukat kerüld!!! És csalj egy picit a színekkel, a fekete optikailag karcsúsít, akár a többi sötét szín pl. sötétkék, sötétszürke is, sötétzöld... felülre vegyél valamilyen élénk színű pólót ( a vízszintesen csíkosakat, a nagy mintájúakat pl. nagy virágminták- ezeket kerüld!), és ügyelj arra, hogy a felső és az alsó pont a te méreted legyen, ne nagyobb vagy bő, mert azzal csak optikailag kövéríted magad! vagy ne legyen kisebb, mert az meg nem szép látvány. és nekem nagyon tetszenek a teltebb nőkön/lányokon a szoknyák, persze ha illik az alakjára.

18/L

2011. júl. 1. 21:43
 20/20 anonim ***** válasza:
A vonalú szoknya szerintem is a nyerő,ami térdig ér. Nagyon szép tud lenni,az még nekem is tetszik,csak én nem tudom elviselni sajnos a szoknyát. :S Nekem a miniszoknya cicanacival nem jön be,olcsó hatást kelt,túlságosan felhívja a figyelmet a hibákra. Nehogy melegben hosszú naciban legyél,hajrá a szoknyával ;)
2011. júl. 1. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!