Duci lány nem is vehet fel szoknyát?
Úgy tetszenek ezek a térd, térd felé 1-2 cm-rel érő, laza szoknyák, de nem merek venni magamnak, mert duci vagyok. Állandóan csak hosszú nadrágban vagyok, már nagyon melegem van. Fogytam már elég sokat, de még kéne. Nem állna jól egy ilyen szoknya? Van egyáltalán olyan fazon, ami jól állna? Amúgy a túlsúly arányosan oszlik el, és így homokóra alkatnak tűnök, ha ez számít.
16L
térd alá érő szoknyát pl. Vegyél magassarkút mert az optikailag nyújta az alakod.
Én meg lapospiszkafa vagyok és mégsem veszek fel olyan ruhákat amikről lerí,hogy nekem rossz az alakom.
Discovery Travel and Livingen szokott lenni a mit ne vegyél fel ott duci,kicsit duci nőknek mutatnak öltözködési tanácsokat :) szerintem tök jó nézd :)
(uccsó :))
hordj nyugodtan, de! ne minit és ne hosszú szoknyát , tehát ami bokádig ér, a feszülőseket is kerüld és az olyan habosakat is, tehát amik még optikailag kövérítenek. Nagyon jól állnak a ducikon az A-vonalú, térdig érő (lehet picit térd alá érő vagy ha homokóra alkatod van és szép formásak a combjaid és a feneked, akkor én megpróbálnám a ceruzaszoknyát, de ezzel vigyázni kell) szoknyák magassarkúval , szandállal, de arra ügyelj, hogy ha van a cipőnek pántja az ne legyen keresztbe (mert kettéosztja a lábad és szélesíti) esetleg ha van pántja az ne legyen nagyon vékony , mert azzal azt a hatást éred el másokban( ha pl. vastag a bokád), hogy elakar szakadni a pánt. vagy ne legyen pántja a cipőnek, az a legjobb, mert hosszabbítja a lábaidat és karcsúsítja is :) bármilyen divatos is most ,a sarukat kerüld!!! És csalj egy picit a színekkel, a fekete optikailag karcsúsít, akár a többi sötét szín pl. sötétkék, sötétszürke is, sötétzöld... felülre vegyél valamilyen élénk színű pólót ( a vízszintesen csíkosakat, a nagy mintájúakat pl. nagy virágminták- ezeket kerüld!), és ügyelj arra, hogy a felső és az alsó pont a te méreted legyen, ne nagyobb vagy bő, mert azzal csak optikailag kövéríted magad! vagy ne legyen kisebb, mert az meg nem szép látvány. és nekem nagyon tetszenek a teltebb nőkön/lányokon a szoknyák, persze ha illik az alakjára.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!