Mitől lesz egy lány csinos?
szerintem attól hogyha nincs rajta 10 kiló vakolat,ha nem is sovány de nem is kövér,ha ápolt,és szerintem még attól is ha kedves :D
legalábbis szerintem akármilyen "szép" lehet valaki,ha egy rosszindulatú liba,akkor azt nem mondom csinosnak...szépnek se...
13l
19:29 na ez az. :)
Van egy osztálytársam,akinek az arca olyan átlagosan szép,de ápolt és néha szemcerkával kihúzza. Nagyon csinosan öltözködik mindig. Tehát mindig jól néz ki. ...viszont nagyon kedves, megszokta dicsérni a pólóm, cipőm stb.,pedig én olyan átlagos vagyok. Mindig kedvesen érdeklődik , nem egoista, picit halkabb szavú,de azért annyira nem,mint én. Szóval ő szerintem nagyon szép kívül-belül. Ja és az még lemaradt,hogy vékony , és kicsit laposnak mondható,tehát nem ilyen bombanő,vagy hogy fogalmazzak. :D
Van egy másik lány ismerősöm. Na neki,hatalmas csípő ,közepes mell megvan. Az arca sztem rusnya,de mindenki odáig van érti,hogy milyen szép. Biztos az összhatás miatt. Nekem nem szimpi a csaj,volt vagy már 10 pasija.
14/L
Attól, hogy nem tömegp*csa konverzcipős csőgatyás festetthajú ribanc.
18/f
Nem attól, hogy bőrkabátot, csőgatyát, meg egyéb divatos szarokat hord.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!