Mi a véleményetek arról, ha egy ( csinos és aránylag szép) lány profilképének teljes testes, pózolós, bikinis képet ki rak? Szexi, ciki? 22L
Magamutogató és feltűnési viszketegsége van. A félmeztelen képekhez megy általában a legtöbb kommentár, amiknél a Szép vagy=ágyba vinnélek.
Igaz, hogy én is a félmeztelen képeimen látom magam a legszebbnek, de azokat mégis a páromnak hagyom meg. Úgy gondolom, hogy ez csakis rá tartozik, nem a többi ismerősömre vagy esetleg volt tanáraimra, kollégáimra.
ha pont most volt nyaralni, strandolni, és egy spontán kép készült róla, vagy nem annyira spontán, de viszonylag természetes kép bikiniben, akkor OK.
aranyos tud lenni
de mikor a saját szobájában fotózkodik bikiniben, beállított pózban, az durva:S
szerintem nagyon gáz...értem én hogy nyár van,nekem is van egy csomó bikinis nyaralós képem,de SOHA nem raknám ki közösségi oldalra,hogy mindenki azon csámcsogjon...
21/L
nekem is egyre több -nem modell- ismerősömnek van fotósorozata
ez most divat?
kifejezetten nem esztétikus csajoknak is van portóliója..
sztem ha ilyen normális nyarlós kép akkor nem baj ha kiteszi valaki
persze azért ehhez is kell önkritika h mi az ami még tűrhető..
egy 100kg-s azért ne nyomassa fel a képét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!