Fiúk! Lehet szexi egy ilyen kis mellű lány? (példa kép)
2011. ápr. 25. 19:59
1/7 anonim válasza:
Konkrétan olyannyira bejön az arca, hogy pont lesz@rom a mellét!
2/7 anonim válasza:
Persze h lehet sexy, de hol a kép? :DD
3/7 anonim válasza:
Nekem inkább a másik lány jön be :D de mila kunis se csúnya és sztem lehet szexi . Sokkal szebbek nálam a kisebb mellek mint a nagyobbak ! :)
4/7 anonim válasza:
hohooo...de még mennyire:) az én mellem semmilyen...kicsi...melltartót alig találok rá...(igaz h fel tudom tuningolni..de még akkorsem nagy...) de körülöttem mindig legyeskednek a pasik...és elvileg marhára szexuális kisugárzásom van...kompenzálom mással:):):)
22l
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
pont mila kunis-t hozod példának, aki annyira szép, hogy senki se nézi a mellét :D
7/7 anonim válasza:
Mondjuk nekem pont nem tetszik M. K. De attól függetlenül lehet, van olyan ismerősöm, akinek szerintem a világon a legszebb arca van, melle viszont alig. De a lába is gyönyörű, ez a két tulajdonsága visz mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!