Ezt a táskát szeritetek suliba egy héten 1-2 nap felvehetné egy 18 éves lány aki sportos és csinos között öltözködik valahol?
2017. szept. 10. 22:01
2/9 anonim válasza:
Ez meg milyen szín? Ránézni is förtelem, hát még, ha hordanom kellene. :D Inkább a halál. :D
Barnát, esetleg feketét... De nem ilyen aranyozott disznórózsaszínt...
3/9 anonim válasza:
Nekem sem tetszik a színe, no racism, de ilyeneket a romák szoktak hordani a sulinkban.
Ha nem érdekel mások véleménye, akkor nyugodtan hord. De szerintem ez még túl nagy is...
5/9 anonim válasza:
Ne hallgass az elozokre.Nem is ertem miert kerdezed ezt meg.Egy teljesen atlagos,tok jo hatizsak.
7/9 anonim válasza:
Szerintem tök jó táska, a színe is tetszik :)
8/9 anonim válasza:
Szerintem rohadt jo, en is ilyet akartam csak tok draga volt. Nyugodtan hord, nalunk a suliban hordanak hasonlot a vegzosok is. 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!