Könnyű, laza, csinos, sportos felsőre, pólóra, trikóra adnátok tippeket? Farmerhez, játszótérre, főként úszógumi takarására, és hogy ne lehessen belátni, ha lehajolok, illetve ne legyen ki a derekam.
anyuka vagyok, sokat hajolgatok a játszótéren, ezért vagy a derekam van kint, vagy belátni felül :)
az a bajom, hogy úszógumit növesztettem, illetve szoptatok, és megnőtt a mellem, a régi pólóim nem jók többségében.
38-as a méretem, de a mellemre kell a negyvenes is, viszont a csípőm széles, és van egy kis pocakeresztés is mostanában, sajnos.
sajnos lapos talpú cipőket kell hordanom a tipegő gyerek miatt (3 emeletet kell cipelnem kézben, mert nincs lift se, 10 kilós a kisfiúcska) ennek is kell stílusban passzolnia.
szeretnék csinos és sportos és esztétikus is lenni, amíg le nem megy a hájacska deréktájról, addig jó lenne néhány előnyös ruhadarab.
köszi a segítséget :)
olyan felsőket keress ami mell alatt húzott, így a derekadon nem látszik a felesleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!