Azt veszem észre, hogy nem szeretek kimenni az utcára. A nyanyák felborítanak a banyatankkal, legyen szó csak sima sétáról, vagy a buszra szállásról. A zebrán kvázi elütnek az autósok, aki egyébként mint az őrültek, úgy közlekednek, dudálják egymást, keresztbe állnak az úton, mert még belefér a sárgába, hogy átérjen. Szóval mindenki siet, felborít, zajong teljesen feleslegesen, és engem nagyon idegesítenek. Ti hogy vagytok ezzel?
Szerintem minden közlekedési kategóriaban van baj gazdagon.
1) gyalogosok - Egy részük azt gondolja, hogy tank. Elsőbbségtudatban fel se nez a telefonból, de van aki gyerekkel is lelkesen a másik oldal felé mutogat, nez, semmi szemkontakt. En nem merném.
2)bringás/robogós - ua mint az előző, pedíg úttesten közlekedik, paran extrém szabálysértésekkel növelik a kockázatokat
3) autós - el se kezdem
4) minden egyéb pl motoros/szamar fogatos - sok a suicitív
Zavar, de ezzel kell együttélnünk.
2022. dec. 6. 20:40
16/43 anonim válasza:
Nem, nem zavar. A kultúra minden téren azért van, hogy a többségnek jól essen, elfogadtam, hogy ha a többség így akar közlekedni, akkor nekem meg kell tanulnom ebben a környezetben a saját biztonságomra és idegrendszeremre ügyelni, vagy pedig nem közlekedni, ez van. Ez pont olyan az én szememben, hogy ha zavar a disznóvágáson a kosz, vagy nem mész oda, vagy nem a louis vuitton kabátodat veszed fel.
2022. dec. 7. 04:05
17/43 anonim válasza:
Engem eléggé, szinte minden nap. Ha nem esik vmi vagy nincs tök sötét, mindig max. sebességgel megyek, de azért csak megelőznek, mindegy milyen tábla van, ma pl. útfelújításnál 30 - as táblánál, mert miért ne. Körforgalom előtt, amikor lassítani kellene már, kamikaze módjára, település vége előtt, amikor 50-nel megyek. Kiteszem az indexet, ő is. Semmi türelem, mint akiket üldöznek.
2022. dec. 7. 20:55
18/43 anonim válasza:
Elég baj, ha bárkit frusztrál, hogy megelőzik. Hadd előzzön meg, nem lesz tőle kisebb senkinek a farka.
Egészséges mennyiségű bizalom és defenzív közlekedés (gyalogosként is!) elegye tökéletesen jó ahhoz, hogy az ember eljusson A-ból B-be akármilyen közlekedési kultúrán belül. Lehet itt mindenféle járművet-embert szidni, de minek? Aki mentálisan egészséges és nem óvodás módon kezeli a saját érzelmeit, azt ha fel is húzza valaki, a következő percre elengedi, megy tovább, nem fog hazaérve is az interneten rinyálni. Talán azért ilyen a közlekedési kultúra, mert mindenki ennyire fel tudja húzni magát a legapróbb dolgokon, amik nem tetszenek neki - azaz nem valók közútra, és a normális embereknek kell tolerálni őket, és meg is tesszük. Akármit csinálsz, akárhogy sodorsz veszélybe, nyugi, 5 perccel később nem fogok emlékezni egyikőtökre sem.
Engem a ráérős embertípussal lehet kikergetni a világból, a nyomorult akkor kezdi el elsajátítani a kuplung használatát amikor 30 autós sor áll egy 5 percenként váltó 10 másodperces lámpánál, és ha belefekszek a dudába ő van megsértődve. Aztán amikor a belső sávban 50… a 70es táblánál, ha rávillantasz jóhogynem belédfékez. Gusztustalan némelyik vezető.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!