Kerékpárút keresztezi az útat és ütköztünk egy autóval, ki a hibás? (részletek alább)
Egy 50köbcentis segédmotorom van, amellyel a kerékpárúton közlekedhetek. Pomáz fele közlekedve Szentendre felől kerékpárút vezet végig Pomázig. Egy részen keresztezi az útat ahol autók közlekednek. Van egy STOPtáblám, ahol meg kell állnom és utána mehetek keresztül a segédmotorral az úton. Képet mellékelek, ott bejelöltem a bicikliútat. A jobb sávban dugó van, a bal sávban senki nem volt. Jobb sávban elengedtek, bal sáv felé néztem senki nem jött, így elindultam, de nem vettem észre hogy egy bolond elkezdte szabálytalanul végigelőzni a dugót és ütköztünk, nekimentem az oldalának, felborultam, bokám kificamodott. Rendőrt nem hívtunk mert elküldtem mérgembe a francba, egyébként odajött hozzám, de így utólag rendőrt kellett volna hívni.
Kép: [link]
Jelenlegi állapot, a kereszteződés előtt. A betorkolló utat kivéve, előtte és utána is záró van. Szerintem lehet rá számítani, azt ne mond nekem, hogy a kereszteződésben fel van oldva és ha ott kezdi meg, akkor nem lát el max 50
Amúgy tök lényegtelen dologról vitáztok. A kérdezőnek stop táblája volt. Innentől kezdve tök mindegy, milyen vonal volt az úton, és hány méter hosszan, meg milyen messziről lehetett észlelni.
Ugyanúgy, ahogy a főúton gyorshajtó autós elé bekanyarodó másik autóst meszelik el mindig. Ilyen miatt konkrétan büntették már meg az egyik exemet.
Hmm hmm
Itt egy záróvonal mjd egy forgalomtól elzárt területre húzták át a biciklis átkelőt. Később kiradírozták a biciklis részen. Vicces az a áróvonal ami a szentendrei úton ott lett hagyva. Ott is radírozni kellene, hogy szabályos legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!