Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért vannak sok helyen...

Miért vannak sok helyen felfedtve "családi parkolóhelyek"?

Figyelt kérdés
Amikor az csak "ajánlás". Tehát semmi szabály nem vonatkozik rá, az áll oda aki akar. ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy 90%ban olyan parkol oda, aki egyedül van, esetleg 2 felnőtt. Én a kisgyerekkel nagyon ritkán tudok ilyen helyre állni. Akkor meg minek festik fel? Ha ugyanolyan parkolóhely lenne mint a többi, valahogy engem sem dühítene, hogy nem tudok odaállni.
2015. júl. 26. 10:56
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
46%

A furgonod gondolom munkaeszköz, mert elég kevesen járnak furgonnal. Nincs pénzed a munkaeszközöd (kb. max 10-20e forintos) hibáját megjavítani? Akkor te valamit nagyon elcseszel...

A fékkel, a lámpáiddal, a kocsi általános műszaki állapotával is ilyen nagylelkűen bánsz? Mert akkor nem szeretnék veled találkozni a közúton..

2015. júl. 26. 14:27
 52/69 Tomcatters ***** válasza:
71%

#49 te menthetetlenül hülye vagy :)

A családi parkolonak ez a definicioja..

Hogy Az állhat oda aki tudja,hogy másképp nem fogja tudja kinyitni az ajtot ugy h ne verje neki a szomszed autónak csak ha van nagyobb hely mellette .. ugyan ugy ha valaki babakocsit vesz ki vagy bemegy vesz egy 200cm plazmatevet ..stb azt is csak ugy tudja betenni hogy ha van eleg hely ... ezert lettek csinalva .. EZ TÉNY te agyoniskolázott :)

2015. júl. 26. 14:27
 53/69 anonim ***** válasza:
27%

Én vagyok a furgonos.

Látom nagy az isten állatkerje, de alacsony a kerítés.

1. Az autó nem az enyém, csak én hajtom, én vagyok rajt a sofőr, és én is ugyan úgy dolgozok mint a munkatársaim(építőipar), csak bónuszként én nem ihatok meg egy sört se munka után még haza se értem.

2. Mekkora kiesés a cégnek ha le kell állítani egy autót 2-3 napra? és bérelj, szerezz valahonnan egy autót, hogy a munka is haladjon, meg a munkásaidnak se legyen kevesebb a fizetése hó végén mert nem tudsz dolgozni, mert nincs mivel. Egyébként meg lett csinálva. Bármilyen közlekedést is veszélyeztető hibával én nem indulok el, a főnök nem indít el, hanem egyből szervíz(igen, szervízbe hordjuk, nem a szomszéd józsihoz.

Az az 50 karton ásványvíz meg nem hülyeségből kell, védőitalnak nevezi a munkavédelem. Meg mint írtam, általában hétfőn reggelente szoktam intézni én mint "kisfőnök", akkor nem nagyon tolonganak a szuperanyukák, mert még otthon a kávét szürcsölik.

A kis személyautósok 50 százaléka lehet még a családos parkolóhelyre se tudna beállni egy személyautónál 30-40 cenvel szélesebb parkolóhelyre, kolegák közül is csak némelyik tud menni vele értelmesen, pedig mindenkinek B ketegóriája van-követelmény-, ami 3,5 tonnáig jó.

2015. júl. 26. 14:47
 54/69 anonim ***** válasza:
73%
Üzenem a furgonosnak, akinek a védelmére keltem, hogy nem kell az ilyenekkel foglalkozni, elkényeztetett kisgyerekek, akik ott kötekednek ahol tudnak :) nem szegtél semmilyen szabályt
2015. júl. 26. 14:49
 55/69 anonim ***** válasza:
65%

Szerinte az kit érdekel, hogy mennyit esik ki az autó? A főnöködet minősíti, ha egy szar kocsival furikáztatja a melósait. Nem ihatsz meg egy sört...(ó istenem, szegénykém, nem ihatsz meg egy sört sem, borzalmas). Nem lepődöm meg rajta, hogy nem egyetemi tanár vagy, a hozzád hasonlók (is) szoktak ilyen ordas parasztok lenni.

Minden más, amivel mentegetőzöl pedig humbug és kutyát nem érdekel.

Beálltál oda ahova nem kellett volna? Be. Bunkó voltál azzal, aki amúgy teljesen jogosan ezt szóvá tette? Igen.

Nem köcsögölnék, ha annyit mondtál volna, hogy beálltál, mert rossz az ajtó és nem akaratad összecseszni másét, mert ez még mindig csak a lusta megoldás (ahhoz képest mintha reggel 6-kor - mikor állításod szerint üres a parkoló - megálltál volna mondjuk a végébe), de el lehet fogadni, hogy megtörtént. De az, hogy arra vered itt a nyálad, hogy te vagy a s3ggfej és elküldtél valakit az anyjába, mert szóvá tette, hát tudod..

Össze kéne kötni a másik paraszttal, aki szerint azé a hely aki előbb odaér...

2015. júl. 26. 15:02
 56/69 anonim ***** válasza:
28%
Azért megnézném hány embernek lenne kedve hétfőn reggel 6kor 50 karton ásványvizet pakolni úgy, hogy nem ingerült, nincs félálomban, és minden jó..
2015. júl. 26. 15:04
 57/69 anonim ***** válasza:
0%

" ha fáj a lábam akkor is beállhatok a családos parkolóba (mert a mozgássérült parkoló az ugye csak hobbiból létesült)"

Mozgássérült igazolványt nem kapsz egyszerű lábfájásra. És abba a parkolóba pontosan szabályozott ki állhat be. Ellentétbe a családossal,ami jogilag nem létezik.

2015. júl. 26. 15:04
 58/69 anonim ***** válasza:
46%

Fájós lábbal nyugodtan be lehet állni a normál méretű parkolóba is szerintem. Nem kell ehhez a családos.

Sajnos sokan nem értik, mekkora nagy flash az egy szülőnek, amikor végre egyedül beül a gyerek a kocsiba, és be tudja magát szíjazni, mennyi vesződségnek lesz vége. Nagyjából a szobatisztasághoz tudnám hasonlítani ezt az érzést.

2015. júl. 26. 15:12
 59/69 anonim ***** válasza:
27%
Azért nem kell túlzásba esni, 2 gyerekkel is ellehet sétálni, régen mikor nem voltak autók, szekéren mentek a gyerekek, és egésznap mászkáltak a szántóföldön. Most nagyon elvan kényelmesedve a világ, már mindennek külön parkoló kell..
2015. júl. 26. 15:16
 60/69 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg a fájós láb meg a furgon vagy kocsi rakodás is pont annyira feljogosít hogy oda álljon valaki,bár magyarázkodni sem kell,mert nincs miért .

Szerintem a gyereket be lehet rakni tökig nyitott ajtó nélkül is ,már említett módokon. Csak tudnám néhány éve hogy oldottátok meg mikor híre hamva sem volt ezeknek a széles parkolóknak? És hogy oldjátok meg olyan boltoknál ahol eleve nincs is ilyen,vagy már foglalt? Követelőzés mártírkodás ami itt megy. Nem is beszélve arról, hogy millió gyerek autó nélkül is felnő és eljut ahová kell.

2015. júl. 26. 15:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!