Miért vannak sok helyen felfedtve "családi parkolóhelyek"?
Kicsit kivancsisagbol utannaneztem,honnan jott ez a nagycsalados parkolohely... :)
Ki nem talalnatok... USA mert ott mindenert feljelentgetnek mindenkit.:D
Elő fordult olyan eset,hogy valaki beperelte az aruhazat,hogy anyuka nekiverte az autojanak az o autoja ajtajat ,mert nemtudta maskepp kiszedni a babakocsit a kocsiból.. es ezert a multik letrehoztak nagycsalados parkolokat,hogy legyen eleg hely a babakocsit kivenni vagy...stb igy megvedve a tobbi autos kocsijat ... ezt most nem kotekedesnek irtam csak kivancsi voltam honnet jott :)
Senkit nem küldök el a helyéről,de engem se akarjanak elküldeni. Én odaértem ,leparkoltam. Aki utánam jön az más helyet keres.
Aki meg verekedéssel akarja érvényesíteni nem létező jogát,ott két variáns létezik. Mégsem jól becsülte fel a dolgokat és leverem mint vak a poharat, vagy ő ver le ,de akkor sem állok el onnan. Utána a többit folytatjuk a rendőrségen- bíróságon.
Nincs mit szabályokat keresni, nem kell nézegetni a gyereküléseket, nincs miért definiálni a családos parkolóhely jogosultjait.
Aki egészséges felnőttként gyerek nélkül oda parkol, egy suttyó büdös bunkó paraszt. Nem kell megbüntetni, elég ha tudja magáról.
Nem jogszabály miatt kell megállni más helyen, hanem emberségből!
Hasonló példa: hétköznap nappal dolgozhatok otthon hangos gépekkel, de ha a szomszéd lefekteti a 2 gyerekét, leállítom a flexet. Pedig jogomban állna folytatni...
Ennyire nem kell háborogni, 60 évesek is vezetnek, nekik nem jó a parkoló egyik végéből a Tescóig elsétálni, aztán vissza.
Nekem egyszer bokaszalag szakadásom volt, és a családos parkolóban álltunk meg, senki nem szólt érte, csak úgy ott van, hogyha tekintettel akarsz lenni a családosokra :D
A parkolók bejáratánál ki van írva hogy a KRESZ érvényes ide is. Na a KRESZben nincs családos parkolóhely. Én pl. csak céges autóval(transit) álltam oda régebben, amikor olyat játszott a központi zár hogy egyszer kinyitja a hátulját, egyszer nem. És minden héten egyszer elmentem 50 karton ásványvízért. Ha beállok a sima parkolóba, ami szűk, és nem nyitja ki a hátulját az szívás, így beálltam a családosba, és ha nem nyitotta ki a hátulját hozzáfértem, és oldalról bepakoltam.
Egyszer szóltak be miatta, hogy nem úgy nézek ki mint egy család, erre csak annyit mondtam hogy ott ugass ahol megfáztál, és folytattam a pakolást.
Amúgy ez a bevásárlás ez hétfőn reggel 6 és 7 között szokott történni, vagy ha nagyon ügyes voltam akkor pénteken délután-kora este, bár az volt a ritkábbik eset.
Amugy 47# -Akkor jogosan alltal be ,mert mar tudom,h azert lett letrehozva,hogy olyan alljon oda aki megserthet masik autot ,mert babakocsit vagy egyéb nagyobb tárgyat kell ki -be pakolni :)
DE KIJELENTEM ,HOGY EN EZ UTAN SEM FOGOK ODAALLNI !!!
Aha, tehát akkor megtudtuk, hogy a családos parkolóba nyugodtan álljon be akinek egy f0s selejtem romja van aminek nem nyílik az ajtaja (mert megcsináltatni biztos luxus), nyugodtan küldje el az anyjába, aki ezt pofátlanul szóvá teszi (mert ki a Jani ha nem én a rom furgonommal, nehogymá' valami bugris megmondja nekem, hogy bunkó vagyok), ha fáj a lábam akkor is beállhatok a családos parkolóba (mert a mozgássérült parkoló az ugye csak hobbiból létesült) és ha egy paraszt "én letekerek néha 90 km-t is" bringás vagyok akkor továbbra is ugathatok gyökérségeket, majd szigorúan CAPS LOCKKAL kiírhatom, hogy de én nem állok ám oda be, csak megértem és támogatom, ha valaki bunkó.
Istenem, ennyi szemetet hogy tud összefújni egy helyre a szél?!
"Nem nyílik az ajtaja"..
Igen, mert gondolom te örülnél, ha a nagy áruk véletlenül felkarcolnának az autódat
"Megjavítani luxus"
Gondolom te BMWvel jársz, és a felsőkategóriába tartozol, de képzeld nincs mindenkinek minden szarra pénze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!