Miért vannak sok helyen felfedtve "családi parkolóhelyek"?
Mert aki felfesti (üzlet) normális és családbarát akar lenni - és mivel nincs erre törvényi szabályozás - csak így tehetik meg.
A sok bunkó prosztó paraszt meg beáll oda, mert nem tud 10 métert sétálni.
A szándék megvolt, a parasztokon meg nem lehet segíteni...
Olyan nincs ,hogy családi parkoló! Mert egy magánbolt kiír akármit attól még az nem lesz kresz szabály, rendőr nem fog érte büntetni. Meg definiáljuk már a család fogalmát..1gyerek 2 gyerek, hány éves hány cm?
Én is beállok oda ha van hely és nem hozok gyereket, egyszer kérdezte valaki, akkor megmondom ,hogy most jöttem a gyerekért megvárhatja míg visszajövök vele :D
Nem kell előjogokat követelni mert van egy pulyánk, be tud az szállni, a rendes parkolóban is, van lába hogy menjen, ha meg nem lehet tökig kitárni az ajtót akkor ki kell előbb állni a kocsival és egyből lesz rá hely.
Hát persze kedves utolsó, te a Tescoba jársz a gyerekért. Mert tegnap pl ott történt velem.
és egyedül vagyok a 2 évesemmel, a gyakorlatban hogy "álljak ki" hogy legyen helyem bekötni? És addig a közlekedőket tartsam fel?
pont ez miatt írtam a kérdést, mert szabályozás nincs rá, tehát bárki beállhat, csak éppen a kisgyerekeseknek praktikusabb lenne.
5-nek Szólt a kommentem.
és én ha gyerek nélkül vagyok, eszembe nem jutna beállni oda, mert tudom, milyen, ha gyerekkel szeretnék beállni, és nincs hely.
és nekem is van lábam, én is tudok sétálni...
#5 + 6
Na, láthattuk az igazi bunkó prosztó parasztokat, akik a gyerekes anyukától / apukától elvárnák, hogy sétáljon, hogy ne tudja normálisan berakni a gyereket a kocsiba, de ő maga olyan lusta xar, hogy 10 méterrel többet nem tud sétálni, inkább bunkó.
Köszönjük!
Igen a tescoba járok a gyerekért, mert pl ott vár bent vele a nagyanyja aki előrement. Bizonyítsd be hogy nem, állj addig ott fél lábon amíg megjövünk 1 óra múlva .
Elmondom hogy lehet megoldani,ezt a rettentő nagy problémát, berakod a gyereket ,mert nem igaz hogy nem fér be félig nyitott ajtón,kitolatsz annyira hogy a hátsó ajtót tökig kitárd és becsatolod az öveket rajta. Bár én simán be tudom csatolni az első üllésből is a hátsó övet.
Csináljuk a fesztivált akkor be kell állni hátra ahol senki nem áll, és körbe is lehet táncolni a kocsit. Tudom a gyerek nem tud járni,de akkor lehet igényelni rokkantkártyát amire van szabály és van értelme is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!