Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért vannak sok helyen...

Miért vannak sok helyen felfedtve "családi parkolóhelyek"?

Figyelt kérdés
Amikor az csak "ajánlás". Tehát semmi szabály nem vonatkozik rá, az áll oda aki akar. ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy 90%ban olyan parkol oda, aki egyedül van, esetleg 2 felnőtt. Én a kisgyerekkel nagyon ritkán tudok ilyen helyre állni. Akkor meg minek festik fel? Ha ugyanolyan parkolóhely lenne mint a többi, valahogy engem sem dühítene, hogy nem tudok odaállni.
2015. júl. 26. 10:56
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 A kérdező kommentje:

Igazad van, én a 2 évesemmel tudok sétálni veled ellentétben...

csak mivel az a parkolóhely a bejáratnál van, ezért az épület árnyékolja. Ha meg Hátul a "pusztában" állok meg, akkor mire kiérünk, az 50-60 fokos kocsiba rakhatom a gyereket. És hiába nyitom ki az ajtót, nem szellőzik át.

szóval ne akard a bunkóságodat megmagyarázni. Valóban odaállhatsz egyedül is, mert lusta vagy, én nem tehetek semmit, Max itt mérgelődök... És vígasztal, hogy nem vagyok egyedül a dühömmel, mert mindenhol vannak bunkók.

2015. júl. 26. 12:35
 22/69 anonim ***** válasza:
60%

18-as, még mindig nem érted,elvette az eszed a gyerek..lehet hátra állni a gyerekkel ott van 10 autónyi hely is, körbe is táncolhatod gyerekestül ajtót csapkodva.

És igen,ez előjog, a tesco nem hozhat új kresz szabályt. Nyugodtan lehet közterest rendőrt hívni nem fog megbüntetni senkit.

Amíg nincs rá olyan igazolás mint a rokkantkártya addig semmit nem számít az a felfestés.

2015. júl. 26. 12:36
 23/69 anonim ***** válasza:
100%

Tomcatters

Ha a törvény nem tiltja magánterületen (tegyük fel a parkoló szabályzata még meg is engedi), hogy lehugyozzam a bringádat akkor lehugyozhatom? Ugye, hogy nem lennél boldog?

Ne legyünk már ennyire parasztok, vannak íratlan emberi szabályok, legyünk egymásra tekintettel.

2015. júl. 26. 12:40
 24/69 anonim ***** válasza:
45%

Aha ,most jön az árnyék ,ez már tényleg szánalmas indok. Az árnyék az olyan hogy a nap járásától függ. El ne meséld hogy az összes családos parkoló mindig árnyékban van,mert látom hogy nincs.

Engem is zavar a meleg autó, kell venni légkondisat ennyi a megoldás. Vagy legyen külön klíma nélküli autó parkoló is kis vászontetőkkel ? rabszolgák nem kellenének akik legyezik a gyermeket amíg beértek a boltba?

2015. júl. 26. 12:41
 25/69 Tomcatters ***** válasza:
77%
Egyesek itt nem tudnak olvason hanyszor irjam meg le ,hogy EN SOHA NEM ALLOK SE ROKKANT SE NAGYCSALADOS PARKOLOBA!!!!! MEG AZT IS LEIRTAM HOHY AZOKAT MEGERTEM AKIK GYEREKULESSEL BAJLODNAK... ezek utan nemtudom ki olyan mint a Nemiszerved
2015. júl. 26. 12:44
 26/69 anonim ***** válasza:
90%

Nincs gyerekem.

Te viszont vagy ennyire sötét vagy vagy tényleg ennyire bunkó.

Igen, értem, hogy senki nem fog megbüntetni, mert nincs rá törvény. Ahogy arra sincs, hogy én az ablakod alatt minden 6.01 perckor üvöltethetném a zenét. Biztos boldog lennél, nemdebár? Sőt, fel lennél háborodva, hogy ki az a köcsög, aki téged zavar. A parkoló ugyan ez. De az ilyen ostoba suttyók, mint te ezt sosem fogják megérteni, mert nincsenek tekintettel senkire sem.

2015. júl. 26. 12:44
 27/69 anonim ***** válasza:
90%

Tomcatters

Idézek tőled:

"Ez igy igaz,nehogy mar 4-5 eves gyerek ne birjon sétálni :D Mar elnézést :)"

Akkor minek ugattál bele ilyen gyökér módon? Ráadásul totál baromságot...

Egészen egyértelmű, hogy az a hely MIRE LETT LÉTREHOZVA. Aki ezt nem érti meg az vagy értelmileg sérült vagy gyökér. Ezen nincs is igazán mit magyarázni, fel nem foghatom, hogy ezt egyesek nem értik meg.

2015. júl. 26. 12:46
 28/69 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg: Váci úti Tesco Extra: a hátsó helyeken nem lehet driftezni, tele vannak autóval, ott parkolnak a környező irodaházak dolgozói ugyanis. Nehezebb ott parkolót találni, mint elöl. Jó, szombaton talán nem, de hétköznap fullosan van a hátsó traktus mindig.
2015. júl. 26. 12:47
 29/69 Tomcatters ***** válasza:
77%
Azert ugattam bele ,mert sokan 4-5eves gyereknek mar nem tesznek be gyerekulést... es olyannak sincs joga elfoglalni a nagycsalados parkolot mert az 5 eves gyerekevel kettesben elmegy vasarolni:)
2015. júl. 26. 12:51
 30/69 anonim ***** válasza:
100%

De nehogymár a nyúl vigye a puskát gyerekek...

Az áruház létrehoz a családosoknak egy parkolót és az ostoba bunkó paraszt még a családost zavarja el onnan hátra, hogy ő beállhasson oda?

na álljunk már meg egy szóra, az ilyennek kijárna egy alapos verés - de akkor biztosan tudná a jogait és szaladna sírva a rendőrségre, hogy bántották...

2015. júl. 26. 12:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!