Autósok, átengeditek a gyalogosokat a zebrán?
Figyelt kérdés
Nincs jogsim, de úgy tudom, a kresz szerint át kellene. Ehhez képest láttam már olyant, mikor a rendőrautó nem állt meg, illetve a minap szerettem volna átmenni a zebrán, egyik irányból jött egy teherautó, megállt. Másik irányból taxi, és nem hogy nem állt meg, hanem mikor a teherautós rávillantott, a taxis beintett neki. Ilyen is csak nálunk van :))2011. jan. 9. 11:33
31/35 anonim válasza:
Ha rálép a zebrára akkor megállok, ha csak ott áll akkor nem, kivétel a körforgalom.
32/35 anonim válasza:
Múltkor a zebránál álltam közeledett egy rendőrautó, mire megállt egy autó, hogy akkor elengedjen, hiszen ott jön a zsaru még rászállnak, hogy nem állt meg, el is indultam, rendőr barátunk pedig szépen átcsorgott előttem a verdával pedig már megtettem a fele utat a felezővonalig (Nem kétsávos útról van szó), hát mondom, ha ezt egy másik autós csinálja akkor viszont jól megbüntetik érte, kemény.
33/35 anonim válasza:
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:24
Mint tudjuk a rendőrökre nem vonatkozik a KRESZ, ők csikorgó gumikkal vehetnek be egy nem belátható kanyart hajnali fél 2-kor, mert azt hiszik, senki nem látja őket, pedig de...
34/35 anonim válasza:
Autósok, átengeditek a gyalogosokat .....
NEM !!! A benzin drágább,mint a kenyér,drágább nekem megállni és újraindulni !
35/35 anonim válasza:
Elsőbbsége annak van akinek megadják. onnanstól le lehet ....ni a kreszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!