Ha autóval közlekedsz esős időben, figyelsz rá, hogy a kerékpárosokat, gyalogosokat ne fröcsköld le?
Én is sokat bicajozok, tudom milyen érzés, így figyelek rájuk, ha autóban ülök.
Szerintem csak akkor figyel igazán az ember a másikra, ha ott van időnként mindkét oldalon.
Ugyanígy sok biciklis, aki soha nem ül autóban, soha nem fogja megérteni, hogy ha nincs kivilágítva, TÉNYLEG nem fog látszódni sötétben. Ill. ha ott a kiépített kerékpárút, de ennek ellenére a főúton kacsázik, miért húzza rá az autós a kormányt...
Első: köszönöm válaszod, tökéletesen egyetértek Veled.
Második: Te biztosan nem biciklizel vagy gyalogolsz esős időben. Azért Neked is köszönöm a választ!
Kárdező: akkor te meg gondolom még esős időben nem vezettél ( gondolom eső mentes időben sem).
Ugyanis ha vezetnél, akkor tudnád, hogy amikor egybefüggő víz borítja az úttestet, főleg éjszaka akkor te meg nem mondod, hogy 2mm mély a víz vagy 20 centi.
Lehet hogy az úttestet 2mm vastagon egybefüggő víz borítja, ami nem okoz problémát, mert az alig csap ki a kerék alól, de ha gödör van az te ugyanúgy 2mm-esnek méred fel mert nem látsz le az aljára
12:08-nak ment az előző válasz.
13:03 - Neked is köszönöm a választ.
Persze. én sem erre gondoltam:
http://www.youtube.com/watch?v=uT3xlIPv6G4
De ok helyen, ismeretlen útviszonyokon vezetve nem tudod te sem elkerülni, hogy egy nem várt tócsa ne verje fel a vizet (este, szembe erős forgalom busz, teherautó).. vagy pedig végig 20-al mész.. akkor biztos nem fröcskölsz le senkit, gyak győzd a dudaszót mögötted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!