Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ilyenkor mit lehet tenni? Át...

Ilyenkor mit lehet tenni? Át akarnak "verni"?

Figyelt kérdés

Szóval eladtam egy kocsit. Meg is írtuk a az adásvételt, 30.án elvitte.

Viszont a két tanú csak az első oldalt írta alá, nem az összeset és olyan példány van nálam amiről hiányzik a tanúk aláírása amit a kormányhivatalban eladáskor mondtak is hogy ez nem lesz jó...

Felkeretsem a "tulajt" és a tanút is hogy személyesen elmegyek alairasert.

Azonban a mostani tulaj új adásvételt akar íratni...

Kevesebb pénzért mert hogy rejtett hiba...

Kitudja mit csinált vele 30. óta...

Segítsetek!

2019. jún. 2. 23:04
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Ja és mivel kórházban van a tulaj elvileg... Ott kellene megírni az adásvételt. Másik megyében.
2019. jún. 4. 00:41
 32/41 anonim ***** válasza:
Ne menj bele semmibe, firkalj oda valami teljesen olvashatatlan macskakaparast a tanú helyére és add le az okmányirodában. Senki soha nem fogja vizsgálni.
2019. jún. 4. 06:53
 33/41 anonim ***** válasza:
49%

Fejezd már be a kínlódást és jelentsd fel végre.

Át akarnak verni?

Már rég átvertek, amikor belementél, hogy kevesebb példányban, tanú nélküli adásvételivel odaadtad.

Mondtam már, hívd fel az ürgét egyszer, mondd el neki, hogy holnap találkoztok, aláírjátok rendesen az adásvételit, vagy feljelented. Nincs kifogás, trükközés, haladék stb. Ha nem működik együtt irány a rendőrség.

2019. jún. 4. 06:59
 34/41 A kérdező kommentje:

Jó nem mentünk bele!

Csak a régi szerződést intézuk el megmondtuk! Ha nem akkor bíróság-rendőrség.

2019. jún. 4. 09:12
 35/41 anonim ***** válasza:

Jelentse fel? Mire fel? Semmilyen bűncselekmény nem történt.

Ez egy polgárjogi kérdés (ahogy nagyon helyesen mondta rendőr ismerős), abból is csupán egy formai hiba. Ez nem a rendőrség hatásköre, ergo nincs miért "feljeleneteni" bárkit is.

Amúgy próbáltál már másik okmányirodát? Szvsz simán találsz 2-3 próbálkozással olyan ügyintézőt aki nagy ívben tojik a tanu aláírására és simán átveszi. Innentől kezdve részedről probléma letudva.

2019. jún. 4. 09:16
 36/41 anonim ***** válasza:

Még a határozatodat is odaadtad nekik?

TE tényleg hülye vagy!

Semmi köze hozzá, hogy te mit tettél a kocsival. Ő megvette, és automatikusan forgalomba helyeződik, ha van érvényes műszakija.

Ahogy írták próbáld meg több okmányirodában, ha nem sikerül, akkor menj bíróságra. Ennyi. Ne húzd az időt!

2019. jún. 4. 11:24
 37/41 A kérdező kommentje:

Oda, de van apának is róla papír, hogy kivan volna a forgalomból! Mert hogy ő az uzembetarto!

Van rajta érvényes műszaki persze.

Most írtam neki, hogy ha akarja lehet új tanú MÁSIK szerződéssel, de a régi időpontokkal, dátummal, órállásal. Hogy ne legyen okirat hamisítás.

2019. jún. 4. 12:26
 38/41 A kérdező kommentje:

Na mostmár én beszéltem a tanúval is meg a vevővel is.

A tanú azt mondta holnap aláírja, mert már nagyon unja... Holnap megyünk le kocsival aláíratjuk vele.

Írtam a vevőnek is a tulajnak is, hogy nem fogok új szerződést írni, okiratot hamisítani a kedvéért...

2019. jún. 4. 23:45
 39/41 A kérdező kommentje:

Vége a zsarolásnak!

A tanú aláírta. Okmányirodában leadva, pecsét rajta...

2019. jún. 5. 16:00
 40/41 anonim ***** válasza:
És remélhetőleg tanultál belőle...
2019. jún. 7. 10:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!