Ilyenkor mit lehet tenni? Át akarnak "verni"?
Szóval eladtam egy kocsit. Meg is írtuk a az adásvételt, 30.án elvitte.
Viszont a két tanú csak az első oldalt írta alá, nem az összeset és olyan példány van nálam amiről hiányzik a tanúk aláírása amit a kormányhivatalban eladáskor mondtak is hogy ez nem lesz jó...
Felkeretsem a "tulajt" és a tanút is hogy személyesen elmegyek alairasert.
Azonban a mostani tulaj új adásvételt akar íratni...
Kevesebb pénzért mert hogy rejtett hiba...
Kitudja mit csinált vele 30. óta...
Segítsetek!
Nem akarja... Mert a tulaj új szerződést akar írni...
Most mondta egy rendőr ismerősöm, hogy új szerződést nem is szabad írni... Szóval ebbe úgysem megyek bele.
Olyan lehetőség van, hogy vissza kell hozni a kocsit aláíratni vele, hogy x ideig használta és ha 3 hónapig nem jön rá bírság stb akkor kaphatja vissza a pénzt...
Nekem mondod? :/
Hátha a tanú még is meggondolja magát és aláírja nekem.
Végülis a tulajnak is 15 napja van csak átírni és neki az adásvetelijén amin neki szerepel a tanú aláírása is. Ha nem írja át akkor meg ez van nem? Engem zsarol mindennel.
Írják új időpontos adás-vételit ami okirat hamisítás vagy bűncselekmény vagy hogy mondta a rendőr ismerősöm már...
Lementettem minden fb beszélgetést apa telefonjáról.
Amúgy meg... Ha nincs tanú meg szerinte érvényes adás vétel, tényleg mit keres nála a kocsim és a papírjaim, nem? Meg milyen pénz...
Nem tud segíteni. Ez nem rendőrségi ügy egyelőre... Polgári ügy, azt mondta hogy ebbe nem szólhatnak bele rendőrök.
Szóval aki segíthet az a bíróság vagy nem tudom.
Had forrjanak most egy kicsit a saját levükben... Szerintem ha holnap meg a határidokig nem rendezik velem nagyon megüti a tulaj a bokáját...
Tényleg még csak vissza sem tudja hozni, mert forgalomban sincs... Az arról kapott határozatomat is elvitte magával vételekor... Szóval szerintem valamilyen szinten még ha akármilyen is a helyzet azért talán az én oldalamra fordul a szerencse a végén...
Szerencse... Nem gondoltam volna, hogy én valamikor is ilyen zsarolások miatt ne tudjak aludni...
Helyzet van!
A tulaj csinálna olyan adásvételit ahol a tényleges eladott napon szereplő adatok lennénenek. Csak más tanúval és a más kilométerórával.
Ez normális?
Szerintetek menjek bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!